(סתם כך טיפים עד שבקר תגיב...נכתב ע"י שחר עולה;2108286:אם אפשר בבקשה, לצרף גם מתכון של עוגת בסיס טעימה וטובה לכיסוי קרם עליה (כי לפעמים העוגת הבסיס לא טובה, כי היא מוציאה פירורים תוך כדי ציפוי - וכמובן שתהיה ט - ע - י - מ - ה בסופו של דבר!)
וכן, כל הסבר יתקבל בברכה!
ו... תודה רבה
מחכים לערב!
כן. זה הצנטר.נכתב ע"י שחר עולה;2109174:תודה לכל העונות!
יש לי עדיין כמה שאלות:
1. הצנטר - כפי מה שכתבתן הינו שטוח, מאורך ומשונן.
ראיתי בתמונה צנטר שכתוב עליו מספר 47 ולצידו תמונה של קרם בצורת שתי וערב. האם הכן זה הצנטר שאתם מתכוונים. ואם כן, אני נכנסת לחנות למוצרי אפיה ומבקשת צנטר מס' 47 - או שזה לא הולך כך לפי מספרים, ואני צריכה לבקש בצורה אחרת?
2. לגבי הכנסת השעון - אני חותכת באמצע העוגה ריבוע בגובה המנגנון ומכניסה לבפנים ומכסה בקרם - כן?
3. לגבי שימור העוגה יחד עם מנגנון השעון - האם מקפיאים? רק במקרר? המנגנון לא מתקלקל? כמה ימים לפני האירוע אני כבר יכולה להכין את העוגה ללא חשש שהעוגה תקבל טעם לוואי, או המנגנון יתקלקל עקב הקפאה או שימור במקרר (זה אמור להיות בע"ה לשבת הקרובה - לשבת חתן, אבל מאוד יתכן שישמרו את העוגה גם לשבע ברכות)
אשמח להחכים ממכן...
תודה רבה!
נכתב ע"י שולחנית;2109180:תבדקי אם אין שום בעיה של מוקצה
נכתב ע"י פשוט;2109501:מסיבת החלאקה לבן הנגיד ר' יודי מוויליאמסבורג על הכנרת
נכתב ע"י hbecker;2108642:צפה בקובץ המצורף 298047
העוגה עצמה, עוגת אגוזים עגולה מאוד משובחת. חצויה באמצע עם קרם קפה.
עוגת אגוזים עשירה:
1 כוס מיץ תפוזים או מים
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 א. אפיה
100 גרם אגוזים טחונים
1 כף קקאו
2.5 כוסות קמח
מקציפים חלבונים לקצף יציב תוך כדי הוספת הסוכר לסירוגין. מקפלים פנימה את יתר החומרים.
אופים ב 180 מעלות כשעה.
מצננים.
העוגה מתקבלת גבוהה ועסיסית.
קרם קפה:
1 ריץ'
1/2 חבילה פודינג וניל
1 כף קפה נמס מומס במעט מים.
מקציפים ריץ' ומוסיפים פודינג וקפה מומס בהדרגה. מורחים על העוגה. אפשר לפזר קצת אגוזים טחונים. או לשים חצאי אגוזים סביב מסגרת העוגה. אפשר לחצות את העוגה אחרי צינון מוחלט ולמרוח קרם באמצע.
בכדי שהקרם לא יוציא פירורים מהעוגה, אני אוהבת למרוח קרם על עוגה קפואה לחלוטין. מכינים יום קודם את העוגה ומקפיאים וחסל סדר הפירורים בעת המריחה של הקרם.
העוגת שעון מורכבת מעוגה עגולה 26 ס"מ קוטר.
חצויה באמצע עם קרם קפה.
מעל ריצ' עם מעט פודינג וניל בשתי וערב. סביב היקף העיגול צינטרתי כוכבים גדולים מהקרם קפה ועל המסגרת כוכבים מהריצ'.
לפעמים אני מכינה במקום העוגת אגוזים 2 עוגות אחת כושית טובה ואחת לבנה ושמה אותם אחד על השני ומצפה. במקרה זה אני אוהבת לשים ריצ' מעל לשכבה דקה של מלית אוכמניות בין העוגות.
הבטחתי עוד משהו? אני כבר לא זוכרת.....אם כן- תזכירו לי!
נכתב ע"י brach;2113233:גברת בקר, את החלמונים וכל שאר החומרים מקפלים אחד אחרי השני לחלבונים המוקצפים?
נכתב ע"י לאהלה כהן;2114052:יש למשהי עוד משהו מעניין?
נכתב ע"י לאהלה כהן;2114052:יש למשהי עוד משהו מעניין?
נכתב ע"י סטודיו ישר;2114235:הים יש גם לורדים לצביעה
אכילים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: