נשמע טובפשטידת ברוקולי מהממת. הסטייפל שלנו בחגים. אמנם לא מתכון של 10 דקות, אבל עדיין קל ושווווווה!
פשטידה יפהפיה בצבעיה בטעם מתקתק מעודן.
לבשל חב' אטריות רחבות. (או פסטה פרפרים) לבשל חב' ברוקולי קפוא. להניח את שניהם בצד.
לאדות 2 בצל ב4\1 כוס שמן
להוציא כף אחת של בצל מאודה לברוקולי.
לבצל המאודה, מוסיפים:
2\1 כוס סוכר חום
2\1 כוס קמח
1 כף מלח
4\1 כפית פלפל לבן
לערבב את תערובת הבצל עם האטריות המבושלות.
לרסק את הברוקולי ולהוסיף לברוקולי:
2\1 1 כפות קמח
2\1 כוס צים חמים
2\1 כף מרגרינה
2\1 כוס מיונז
3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
למרוח את תערובת הברוקולי על האטריות
בתבנית בינונית (נדמה לי 20*30)
לאפות מכוסה שעה ו20 דק' גלוי.
יאמי!!
יש לך אולי תמונה?