הזמנתי את אלו שנה שעברהאני צריך קישור לתוויות לבגדים בהתאמה אישית בעברית
תודהה
ראיתי פעם בתחפושתלגבי האפרוחים, כל אפרוח עולה 6 ש"ח ולכל פוזה ותנוחה של אפרוח שמראים שם, הוא מגיעה אפרוח אחד? ועם אני רוצה 5 אפרוחים, אז צריך לכתוב בכמות 5?
וכמה אפרוחים זה הולך?
ואם יש לך תמונה עם האפרוחים ועם הדלי הדג אני אשמח להשראה.
מקפיצה... מישהו יודע ?שואלת, אולי מישהו יודע מניסיון...
כשרשום על פריט מסוים ש"מתאים יותר קטן מהרגיל. אנא בדוק בחנות זו של שינוי גודל מידע"
הכוונה שהפריט קטן, וצריך לקחת מידה גדולה יותר ? או שיתאים לקחת מידה פחות מהרגיל ?
מחפשת מוצר כזה - מנוף בלימה לתא מטען - עבור טויוטה פריוס 2015.
אשמח מאוד לקישור.
2Pcs רכב אחורי Trunk שער מעלית זעזועי תמוכות אתחול גז אביב תמיכת מוט לאינפיניטי Q50 2014 2015 2016 2017 2018 - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
תודה!קש2pcs אחורי hatgate מעלית תומך זעזועים סניות עבור toyota prius 2010 2011 2012 2013 2014 2015 - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בחלקי חילוף לרכב הרבה פעמים אין חוות דעת כי אין הרבה הזמנותתודה!
איך אני יודעת אם זה מוצר טוב? לא רואה חוות דעת..
מדבקות עם הלוגו שלי איכותיות וכמובן שהלוגו יהיה מודפס איכותי
תודה.בחלקי חילוף לרכב הרבה פעמים אין חוות דעת כי אין הרבה הזמנות
מה שאפשר לבדוק במקרים כאלו זה הדירוג של החנות, במקרה דנן הוא מעל 97%
עד שאולי יעלו יש כאלו מומלציםמישהו העלה פעם קישור לנעלי שבת לבנים (בן) אשמח לקבלו שוב. תודה
נשמח לקישור מנסיון לכפכפי אצבע איכותיות לגברים במחיר זול
תודה רבה
מעלה לך מגוון חותמות מומלצות בעיצוב אישי- חלקם לאו דווקא בייעוד לשוקולד אבל ממש יכולות להתאים1. חותמת לשוקולד עם הלוגו שלי משהו אבל איכותי שמחזיק מעמד
מעלה לך את המומלצים ביותר- שים לב לקרוא חוות דעת ומאפיינים טכניים שתתאים לך את מה שהכי רצוי לסוכה ולשימוש שלךאני מחפשת מזגן נייד לסוכות קומפקטי וקטן אם יש למישהו קישור אני אשמח לקבל
יש כזה...אני מחפשת מזגן נייד קטן לסוכות אם יש למישהו המלצה אשמח לקבל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: