אם כתבתי ק.ש. בלי המילה מניסיון אז לאתודה
מניסיון?
אם כתבתי ק.ש. בלי המילה מניסיון אז לאתודה
מניסיון?
תודה!2 חתיכות להגדיר אדום שחור כושר wristband wristband גברים של נשים ילדים גומי צמיד סיליקון עבור מתנת גברים תכשיטים סיטונאי - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
5 pcs גברים/נשים אופנה צמיד סיליקון ספורט צמיד צמיד גומי חדש נמתח לילדים בני בנות צמיד צוות משחק - AliExpress 36
Fishhook תינוק בטוח אישית Airtag מזהה צמיד SOS Custom שם מאובטח רך סיליקון צמיד זהות עבור ילד ילד חירום - AliExpress 36
ק.ש.
תודה!
הם יחסית יקרים, אני מחפשת בטווח מחיר של חצי שקל לצמיד
יש משהו כזה?
מחפשת משהו בין מחשבון לקופה רושמת...
עבור קיוסק בבית ספר, אני צריכה שהבנות יחשבו בעצמן את הסכום של המןצרים שקנו אבל קופה רושמת ילדותית מידי
כמו"כ כל אביזר שיכול להוסיף לאווירה של חנות בתוך בית ספר יעזור לי
תודה!
קצת ילדותיסט קופה סופרמרקט סימולציה עם משחק מחשבון בית משחק אינטראקטיבי - AliExpress 26
ק.ש.
עניין של מיומנות.האם קל להדביק את הטפט לבד או שצריך להביא בעל מקצוע?
אפשר להיכנס לעמוד של החנות ולקרוא משוב. כאן:אני רואה שאין חוות דעת על הטפט איך יודעים אם זה איכותי?
קצת ילדותי
יש לך אולי רעיונות נוספים
ושוב תודה!
איזה שפעילדי קניות קופה צעצועי מיני סופרמרקט סט סימולציה מזון חישוב קופה להעמיד פנים לשחק צעצוע לילדים - AliExpress 26
הקופה הרב-תכליתית הקופה יכול לסרוק קוד הדמיית צעצוע נוחות חנות סופרמרקט מיני מזומנים קופה ילדה - AliExpress 26
Protable מפתח כספת מפתח לוקר בטוח בית חנות פלדה בטוח כסף תיבת אבטחת מזומנים תיבת אחסון נסתרת מטבע כסף תכשיטים - AliExpress 30
כסף בטוח תיבת מזומנים לנעילה עם מפתח, קופסת פיגומים ניידת עשויה מתכת אבטחה קטנה תיבת מנעול אבטחה קטנה קופסאות מטבע יציב עבור ילדים - AliExpress 15
מיני בנק תיבת כסף רטרו atm מסתובב מזומנים סיסמת מזומנים חיסכון תיבת בטוח תיבת הפקדה אוטומטית שטר חג המולד מתנה - AliExpress 30
בנק חזיון סיסמא atm, ילדים אלקטרוניים כסף בנק מטבע יכול לגלול נייר חיסכון מתנות עבור 3 + בנים ובנות - AliExpress 26
צנצנת חיסכון אוטומטי גישה, סיסמה אינטליגנטית, קול אמיתי, מתנות מושלמות, חג המולד, ליל כל הקדושים, halloween, הודיה - AliExpress 15
1Pcs Bitcoins Bitcoints Bitcon BTC מטבעות אסיפה אוסף BitMetal Casascius הנצחה Cryptocurrency מטבע - AliExpress 509
ק.ש.
מצטער לשמוע השתבש הסיניזה לא ג'ונגל היה קישור לsd 2tb וקניתי ונפלתי והמוכר עושה צחוק דוגמא תסביר לי מה הבעיה. תסגור קודם את המחלוקת איך להחזיר לך את הכסף ושולח אייקון חיוך
הנה מה שהעליתי אזראיתי שכבר ביקשו אבל נאבד לי הקישורים הרלוונטיים
מחפשת תיק גן לילדה בת 3 וילד בן 5
עד 30 ש"ח
תודה!
מקפיצה---היי, עבור מיני חנות של ממתקים ופרסים שרוצה לפתוח לילד,
אני אשמח לקישורים לכל מיני פרסים ומתנות זולות (נגיד חבילה גדולה של הרבה פרסים בפנים)
וכן אביזרים וכלים, לדוג' קופסא לחמצוצים, מעמד לסוכריות וכל מה שאפשר שייראה כמו חנות.....
שנה שעברה קניתי שואב עם נתונים כמו זה (הוא כבר לא קיים) https://s.click.aliexpress.com/e/_DegGsjJמחפשת שואב אבק אלחוטי לרכב
משהו טוב, עם סוללה שמחזיקה מעמד
ושאיבה מעולה
יש?
כןבתוך הארון?
דירוג גבוה....אשמח לקישור למצעים לחדר שינה
תודה מראש
אשמח לקישור עבור נעלי בית דמוי קרוקס
משהו כמו זה:
נעלי בית סנדלים נוחים גומי שטוחות החלקה עמיד לנשימה נעלי בית ילדים בנות אופנה ילדים חמוד - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אבל במידות קטנות, 21 , 25
תודה רבה!
@פנינה ריימונד
באליאקספרס זה רק זוגי, מצעי יחיד יש אבל לא יוקרתיים...אשמח לקישור למצעים לחדר שינה
תודה מראש
.כל הזמן שואלים אותי האם יש באליאקספרס מצעים יחיד 100% כותנה???
אז כן, מצעים בגודל 90 ס"מ, ב"ה מצאתי אי אז, והקישורים שמורים אצלי
החומר דמוי כותנה!
הוראות לביצוע ההזמנה:
בעיגול מסומנות הציפיות לכריות
בצהוב מודגשים מצעי היחיד- בהתאם למזרן שלכם, 80/90/100 ס"מ
כמובן שיש להוסיף כל אחד מהם בנפרד לעגלה
צפה בקובץ המצורף 1426135
מצעי יחיד דמוי כותנה שנמכרו ביותר מאלף יחידות, ומאות מרוצים מהם
מצעי יחיד - לחובבי הסאטן:
מצעי יחיד מדוגמים
100% פוליאסטר
עפ"י התגובות הבד נעים ולא מרגיש בכלל פוליאסטר
קיים ב-2 גדלי יחיד:
80x200
90x200
מקווה שתיהנו מהם
ק.ש.מצעי יחיד 100% כותנה-
מיוחדים!!!!
73.46₪ 25% OFF|100% כותנה אלסטי סטי מיטה זוגית פרח Pring מצויד גיליון + 2pc ציפות יחידה מלכת מלך גודל מיטת כיסוי B99G| | - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 1462916צפה בקובץ המצורף 1462922צפה בקובץ המצורף 1462917צפה בקובץ המצורף 146292466.88₪ 28% OFF|Bonenjoy 1 pc 100% כותנה מצויד גיליון פרחוני פרח מודפס מיטת כיסוי עם Elastaic המלכה/מלך גודל מיטה מצויד גיליון 180x200cm| | - AliExpress
סט יחיד 3 חלקים כותנה+ פוליאסטר
המון דגמים מתוקים ממש!!!
25.95₪ 61% OFF|3 יח'\סט סדינים ציפית גיליון סט מיטת כיסוי מצויד גיליונות עבור מיטה עבה לנשימה שינה נוח מוברש גיליונות| | - AliExpress
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: