זה הלינק שאני קניתי ממנווואו, איך את יודעת באמת?
לופל ילדים פורחים עור קלאסי עיצוב חדש בנים בנות נעליים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
he.aliexpress.com
זה הלינק שאני קניתי ממנווואו, איך את יודעת באמת?
סורי שאני משגעת אותך בשאלותזה הלינק שאני קניתי ממנו
הוא כבר לא זמיןלופל ילדים פורחים עור קלאסי עיצוב חדש בנים בנות נעליים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זה יצור חרדיסורי שאני משגעת אותך בשאלות
אבל הרי כל מוצר יש באלי לכמה חנויות/ מוכרים
אז איך יודעים [חוץ מהחיישנים שלנו... ] אם זה אותו אחד?
טוב לדעת... אז את ממש מומחיתזה יצור חרדי
בכזה מקרה אין דרופשיפינג לחנויות שונות
מה שאת רואה שיש להרבה חנויות זה מוצרים שהם קונים מאליבאבא וכו'
ומוכרים את זה ללקוח
או שהם בכלל לא מחזיקים מלאי אלא עושים דרופשיפינג
מקפיץאשמח לקישור מניסיון לסוללות נטענות aa (אין צורך במטען)
חשוב לי שיחזיקו לשימוש ארוך בין טעינה לטעינה.
תעשו חיפוש רגיל באלי, אחרי שתוסיפו מוצר לסל או שתיכנסו אליו, אוטומטית הוא או מוצר זהה יופיע בעמוד הזהמישהו יודע על דרך כלשהי לחפש במבצע הזה-
https://www.aliexpress.com/gcp/3000...&_immersiveMode=true&channelLinkTag=nn_newgcp ?
אולי @פנינה ריימונד ?
את זה אני יודע בעיקרון, כמה זה באמת עובד?תעשו חיפוש רגיל באלי, אחרי שתוסיפו מוצר לסל או שתיכנסו אליו, אוטומטית הוא או מוצר זהה יופיע בעמוד הזה
לא ניסיתי אף פעםאת זה אני יודע בעיקרון, כמה זה באמת עובד?
וואומקפיצה אני מחפשת חצאית למיטת תינוק מלמלה לבנה
קישור לשעון גדול לסלון , למישהי יש?
12 אינץ 'אירופאי יצירתי עגול שעון קיר רטרו שעון קיר עיצוב מודרני שעון מטבח חדר שינה שקט קוורץ דקורטיבי - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1PC 12-אינץ קיר שעון, ללא מתקתק ללא מתקתק, קישוטים לסלון, תפאורה לחדר אסתטי - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.3D סלון מינימליסטי נדנדה קיר שעון נורדי כיכר עיצוב הבית תלוי שעון קיר דקור אור יוקרה שעונים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comגדול קיר שעון נורדי מודרני עיצוב ספרדית בית סלון קישוט אילם גדול גודל קיר שעון מינימליזם Watchs מלאכות - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comחדש כניסות מודרני אמנות קיר שעון בית סלון דקור שעון שעון פשוט סגלגל מתכת שעון קיר אילם שעוני קיר - AliExpress 15
עובד מצוין!את זה אני יודע בעיקרון, כמה זה באמת עובד?
תודה!מכירה לוהטת Rufflled מיטת חצאית עם ציצית תינוק ילדי מיטת חצאית בית מיטת כיסוי Couvre מואר שינה מיטת חצאית מוצק צבע - AliExpress 15
כאן החולצות וי הם ריבהיי
יש למישהו קישור מניסיון לחולצות ריב לנשים, שרוול ארוך, פסים\חלק?
קישור לאוזניות בלוטוס זולות וטובות, יש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: