היא מתקלפת ללא דפים, אני מרוצה מאד.זה שעווה מתקלפת? או שצריך גם דפים? את מרוצה?
היא מתקלפת ללא דפים, אני מרוצה מאד.זה שעווה מתקלפת? או שצריך גם דפים? את מרוצה?
למיטב ידיעתי אין פלאפון עם חותמת, אבל יש להשיג את הפאנלים לחוד עם חותמת, אני מצרף כאן את הקישורים. ק"ש מנסיון.מחפשת קישור לפלאפון נוקיה C2 עם חותמת מאושר.
תודה.
היום הגיעו חלקי החילוף לחידוש נוקיה C2!
קישור למי שמעוניין
קישור באליאקספרס
כולל מברגים תואמים (חובה! אחרת הברגים נהרסים לחלוטין) וכמובן החותמת כשרות של ועדת הרבנים לעניני תקשורת...
ק"ש מנסיון רב ומוצלח!
צפה בקובץ המצורף 677518
לגבי מכשיר פלאפון נוקיה c2 מאלימחפשת קישור לפלאפון נוקיה C2 עם חותמת מאושר.
תודה.
הרבה שואלים על מכשירים של נוקיה c2 מאליאקספרס
זאת תשובתי:
קישור לפלאפון c2, שהעלו בעבר בפורום (אלי אקספרס) יותר הזמנות, ומוניטין יותר טוב (מה שהמלצתי למעלה זה מה שאני קניתי והגיע תוך שבוע, וזה בסדר גמור)
הקישור של הפלאפון c2 בזיפי, גם אפשר לראות 31 הזמנות דרך זיפי ומשוב של למעלה מ4 כוכבים.
יש לי קישור ממנו אני קניתי ונהנה ממנו מאוד.
קישור נוסף לc2 מומלץ מאוד, 275 משובים בזיפי.
אבל הפלאפונים שם הם מחודשים, וצריך לדעת שגם אם פעם אחת הצליח בס"ד והפלאפון מוצלח, לא תמיד יהיה ככה יכול להיות שפלאפון אחר חידשו ברמה פחותה או שהוא היה מראש יותר דפוק וכו', לכן אני לא יכול להבטיח שזה יותר טוב וכדו'
מה שכן אם רוב התגובות הם טובות, ולא רוב של 51/49 אלא רוב גדול, אז יש יותר סיכויים שהמוכר מוכר מחודשים ברמה מעולה, ולכן יש יותר סיכויים שיגיע משהו טוב.
עכשיו תראה בהודעה הזאת
https://www.prog.co.il/threads/הכל-לנוקיה-c2-פלאפון-תיקון-החלפת-חלקים-והדרכה-מצולמת.452362/#post-6551862
לגבי הכשרה תלוי באיזה חברה אתם יש חברות שלא צריך, ויש שאפשרי וקל, יש חברות שאפשר אך מדובר בכאב ראש ובהוצאה של עוד 100-200 ש"ח ויש חברות שא"א,
צרך גם לשים לב שמה שמוכרים באלי זה RM-721 ויש חברות שאצלם זה פחות מוצלח...
אם האנטנה היא RM-721, הקליטה לא תהיה הכי טובה בהרבה מקומות, והסיבה לכך היא כי הם תומכים רק באנטנות של אירופה, כאן בארץ עדיף אנטנה של 722 (הרבה פעמים זה כן בסדר, אני מכיר כאלו שמשתמשים קבוע עם 721 ואין להם בעיה, לפי מה שהבנתי עיקר הבעיה זה ברמי לוי או בפלאפון, אבל גם בחברות האלו להרבה זה עובד, זה גם תלוי באיזורים)
בהצלחה
בקישור אני רואה חלקים חילופיים, אבל איפה החותמת?לגבי מכשיר פלאפון נוקיה c2 מאלי
בקישור אני רואה חלקים חילופיים, אבל איפה החותמת?
בציטוט שמתי גם תמונה של מה שמגיע, ואפשר גם לראות כשמתכלים בהגדלה על התמונה של המקשים בלינק, את החותמת.היום הגיעו חלקי החילוף לחידוש נוקיה C2!
קישור למי שמעוניין
קישור באליאקספרס
כולל מברגים תואמים (חובה! אחרת הברגים נהרסים לחלוטין) וכמובן החותמת כשרות של ועדת הרבנים לעניני תקשורת...
ק"ש מנסיון רב ומוצלח!
צפה בקובץ המצורף 677518
לא הבנתיבציטוט שמתי גם תמונה של מה שמגיע, ואפשר גם לראות כשמתכלים בהגדלה על התמונה של המקשים בלינק, את החותמת.
צפה בקובץ המצורף 767333
זה פאנלים לנוקיה c2 אתם יכולים לראות כאן הסבר לזהלא הבנתי
מה זה החלקי חילוף האלה?
רק למקשים?
בעבר העלו באשכול הישן ז"ל שמתי כאן את הציטוט, ק"ש.מחפש פס לד או משהו דומה לשים במטבח מתחת לארונות/מעל השיש?
אפשר קשור באליאקספרס?
לא חושב שקיים, אפל זה מותג אמריקני ולא אמור להימכר באליאקספרס, מה שכן יש זה חיקויים סיניים, לדוגמה זה (ק.ש. לא מנסיון) https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/-/1005001761953821/#142יש למישהו קישור לאוזניות אלחוטיות-בלוטוס של 'אפל'???
באלי אקספרס...
יש למישהו קישור לאוזניות אלחוטיות-בלוטוס של 'אפל'???
באלי אקספרס...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: