?!?!

משתמש פעיל
מחפשת קישור לפלאפון נוקיה C2 עם חותמת מאושר.

תודה.

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי

תודה.
למיטב ידיעתי אין פלאפון עם חותמת, אבל יש להשיג את הפאנלים לחוד עם חותמת, אני מצרף כאן את הקישורים. ק"ש מנסיון.
היום הגיעו חלקי החילוף לחידוש נוקיה C2!
קישור למי שמעוניין
קישור באליאקספרס
כולל מברגים תואמים (חובה! אחרת הברגים נהרסים לחלוטין) וכמובן החותמת כשרות של ועדת הרבנים לעניני תקשורת...
ק"ש מנסיון רב ומוצלח!
צפה בקובץ המצורף 677518

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי

תודה.
לגבי מכשיר פלאפון נוקיה c2 מאלי
הרבה שואלים על מכשירים של נוקיה c2 מאליאקספרס
זאת תשובתי:

קישור לפלאפון c2, שהעלו בעבר בפורום (אלי אקספרס) יותר הזמנות, ומוניטין יותר טוב (מה שהמלצתי למעלה זה מה שאני קניתי והגיע תוך שבוע, וזה בסדר גמור)
הקישור של הפלאפון c2 בזיפי, גם אפשר לראות 31 הזמנות דרך זיפי ומשוב של למעלה מ4 כוכבים.
יש לי קישור ממנו אני קניתי ונהנה ממנו מאוד.
קישור נוסף לc2 מומלץ מאוד, 275 משובים בזיפי.
אבל הפלאפונים שם הם מחודשים, וצריך לדעת שגם אם פעם אחת הצליח בס"ד והפלאפון מוצלח, לא תמיד יהיה ככה יכול להיות שפלאפון אחר חידשו ברמה פחותה או שהוא היה מראש יותר דפוק וכו', לכן אני לא יכול להבטיח שזה יותר טוב וכדו'
מה שכן אם רוב התגובות הם טובות, ולא רוב של 51/49 אלא רוב גדול, אז יש יותר סיכויים שהמוכר מוכר מחודשים ברמה מעולה, ולכן יש יותר סיכויים שיגיע משהו טוב.
עכשיו תראה בהודעה הזאת
https://www.prog.co.il/threads/הכל-לנוקיה-c2-פלאפון-תיקון-החלפת-חלקים-והדרכה-מצולמת.452362/#post-6551862
לגבי הכשרה תלוי באיזה חברה אתם יש חברות שלא צריך, ויש שאפשרי וקל, יש חברות שאפשר אך מדובר בכאב ראש ובהוצאה של עוד 100-200 ש"ח ויש חברות שא"א,
צרך גם לשים לב שמה שמוכרים באלי זה RM-721 ויש חברות שאצלם זה פחות מוצלח...
אם האנטנה היא RM-721, הקליטה לא תהיה הכי טובה בהרבה מקומות, והסיבה לכך היא כי הם תומכים רק באנטנות של אירופה, כאן בארץ עדיף אנטנה של 722 (הרבה פעמים זה כן בסדר, אני מכיר כאלו שמשתמשים קבוע עם 721 ואין להם בעיה, לפי מה שהבנתי עיקר הבעיה זה ברמי לוי או בפלאפון, אבל גם בחברות האלו להרבה זה עובד, זה גם תלוי באיזורים)
בהצלחה

מרחבים

משתמש מקצוען
יש למישו קישור למיטריה טובה מאלי אקספרס?
רק מניסיון!
הכוונה למשו איכותי וטוב, כמו אלו שנמכרים בארץ ב80-100
תודה

נעמי בת עמי

משתמש פעיל
מחפשת שעון מעורר עם רעש חזק, מה שנקרא בארץ טרקטור. אשמח למי שיש קישור , ועדיף כמובן מנסיון.
תודה!

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בקישור אני רואה חלקים חילופיים, אבל איפה החותמת?
היום הגיעו חלקי החילוף לחידוש נוקיה C2!
קישור למי שמעוניין
קישור באליאקספרס
כולל מברגים תואמים (חובה! אחרת הברגים נהרסים לחלוטין) וכמובן החותמת כשרות של ועדת הרבנים לעניני תקשורת...
ק"ש מנסיון רב ומוצלח!
צפה בקובץ המצורף 677518
בציטוט שמתי גם תמונה של מה שמגיע, ואפשר גם לראות כשמתכלים בהגדלה על התמונה של המקשים בלינק, את החותמת.
1605736136169.png

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא הבנתי
מה זה החלקי חילוף האלה?
רק למקשים?
זה פאנלים לנוקיה c2 אתם יכולים לראות כאן הסבר לזה

קפה מגורען

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מחפשת מניסיון בלבד
קישור מאלי... לסט שמלות לחתונה
מתאים לילדות שנה עד שבע.
תודה.

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מחפש פס לד או משהו דומה לשים במטבח מתחת לארונות/מעל השיש?
בעבר העלו באשכול הישן ז"ל שמתי כאן את הציטוט, ק"ש.
סרט לד 5 מטר מאוד חזק.
סרט לד 120 נורות במטר מגיע 5 מטר.
קניתי את זה:
סרט לד 5 מטר מאוד חזק
סרט לד 120 נורות במטר מגיע 5 מטר
הראשון יותר חזק
אני הכנסתי אותם בתוך תעלה אלומניום מתחת הארונות מטבח, הראשון יותר חזק אבל רואים קצת את הנקודות של האור, השני פחות חזק ומרוב הצפיפות וקטנות הנורות רואים רק פס שמאיר.

המוצלחת

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
יש למישהו קישור לאוזניות אלחוטיות-בלוטוס של 'אפל'???
באלי אקספרס...

נערך לאחרונה ב:

תקוע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יש למישהו קישור לאוזניות אלחוטיות-בלוטוס של 'אפל'???
באלי אקספרס...
לא חושב שקיים, אפל זה מותג אמריקני ולא אמור להימכר באליאקספרס, מה שכן יש זה חיקויים סיניים, לדוגמה זה (ק.ש. לא מנסיון) https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/-/1005001761953821/#142
כאן יש השוואה בין חיקוי זה ודומיו לאפל המקורי (כך עכ"פ להבנתי הפשוטה מתרגום גוגל המסובך)

עפיפית

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
משהי מכירה סלסלה שמתחברת לעריסה או ללול מאלי אקספרס?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה