ומשהו דומה?חיפשתי לצערי לא מצאתי
אני צריכה חולצת בסיס לבנה ליום חול לגיל 6 ו10תודה!
ומשהו דומה?חיפשתי לצערי לא מצאתי
קישור מוצלחומשהו דומה?
אני צריכה חולצת בסיס לבנה ליום חול לגיל 6 ו10תודה!
מחפשת כזאת חולצה במידה 10 או 12
@פנינה ריימונדלבן תינוק בנות ארוך שרוול חולצה נסיכת חולצה עבור Tddler ילדה מתוק בסוודרים מזדמנים חולצה ילדי חולצות סוודר - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מחפשת כזה בצבע שחור
קפוצ'ון כחול טריקו או קטיפה- לא פוטר או פליז
לתלבושת.
יש?
סוודר בית ספר קטיפה- ייצור חרדי
סוודר ילדים 5T-16t-16t כחול מעיל קטיפה בית ספר בגדים מול הרוכסן, בנות סווטשרט שניהם כיס בצד - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
סט קטיפה לבית ספר [משנה קודמת]
ייצור חרדי
כרגע כל המידות זמינות כמעט, תחטפו.
צפה בקובץ המצורף 1763393חצאית 2024 לילדות וחולצה העליון חצאית קפלים עם מידות בנות 4 עד 16 שנים כותנה בגדים - AliExpress 1501
אפודת בית ספר
בגדי ילדים בנות בראש ובנים בגדים צמודים קורדרווי עגול אפוד העליון בית הספר רגיל אפוד קדמי כפתורים אדום ילדות - AliExpress 1501
מהמם אבל למה על שני המוצרים יש 0 חוות דעת?
ק.ש.
פעם טענתי שמדי שנה התגובות נמחקות [גם במוצרים שיש עליהם המון חוו"ד, מעניין אותי אם אפשר למצוא מתאריך לפני שנה+]מהמם אבל למה על שני המוצרים יש 0 חוות דעת?
זה מסביר אתזה שיש 0 רכישות ואז קופץ 2000 נמכרו.....עם מס' כוכבים?פעם טענתי שמדי שנה התגובות נמחקות [גם במוצרים שיש עליהם המון חוו"ד, מעניין אותי אם אפשר למצוא מתאריך לפני שנה+]
אבל מישהו יצא עליי שזה מטעה אנשים אז מחקתי את המאמר, למרות שאני עדיין חושבת כך.
אני רוצה לקנות את הסוודר אבל לא מוצאת אפילו טבלת מידות נורמלית.פעם טענתי שמדי שנה התגובות נמחקות [גם במוצרים שיש עליהם המון חוו"ד, מעניין אותי אם אפשר למצוא מתאריך לפני שנה+]
אבל מישהו יצא עליי שזה מטעה אנשים אז מחקתי את המאמר, למרות שאני עדיין חושבת כך.
זה בכלל משהו חדש, לא ממש מובן, נראה לי שזו כמות הרכישות מאותה חנות, ודירוג החנות, כי אם לוחצים על זה מגיעים לשם.זה מסביר אתזה שיש 0 רכישות ואז קופץ 2000 נמכרו.....עם מס' כוכבים?
מעניין...
אני רוצה לקנות את הסוודר אבל לא מוצאת אפילו טבלת מידות נורמלית.
מה את מציעה?
גם אני חשבתי ככה עד הפשט שלךזה בכלל משהו חדש, לא ממש מובן, נראה לי שזו כמות הרכישות מאותה חנות, ודירוג החנות, כי אם לוחצים על זה מגיעים לשם.
יש כזה אולי יותר זול? זה ממש יקר
חיפשתי בשביל להראות לך שאין כי זה ייצור חרדי... אבל נדהמתי לראות שכן ישיש כזה אולי יותר זול? זה ממש יקר
תודה רבה , זול משמעותי אבל עדיין קצת יקר לי , אבל אולי שווה אם זה ממש איכותי?חיפשתי בשביל להראות לך שאין כי זה ייצור חרדי... אבל נדהמתי לראות שכן יש
סוודר ילדים 5T-16t-16t כחול מעיל קטיפה בית ספר בגדים מול הרוכסן, בנות סווטשרט שניהם כיס בצד - AliExpress 1501
אני לא בעד לקנות יקר, בדיוק הפוך, העניין הוא שיש ביקוש לזה, אז אני נותנת.תודה רבה , זול משמעותי אבל עדיין קצת יקר לי , אבל אולי שווה אם זה ממש איכותי?
אנחנו רוצים לקנות מהיצור החרדי ולפרנס אותם אבל המחירים מוגזמים ממש
בטח מול אלי ואפילו לעומת מה שכאן בחנויות.. חבל
ממש תודה, אהבתי ממש, מכניסה לסל כמה צבעים@miri478 לבן שלי לקחתי את הכי זול שמצאתי, וזה מתוק וחתיך ונעים!!
הפילולוגיה האביב סתיו סרוג קרדיגן סוודר ילדים בגדי ילדים בנות סוודרים ילדים ללבוש בגדי ילד תינוק ילדים בגדי חורף - AliExpress 1501
ממש תודה, אהבתי ממש, מכניסה לסל כמה צבעים
לא מרגישה הבדל בין לפני ואחרי הכביסה, במיוחד שזה בד די נמתח...איך המידות? זה מתכווץ?
כאן יש עד מידה 16יש כזה גם לילדים בנים גדולים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: