תפני למוכר בהודעה הוא יעזור לךתודה.
יש לך מושג איך מזמינים את האות U?
תפני למוכר בהודעה הוא יעזור לךתודה.
פניתי בשבילך למוכר אעדכן כשיענהתודה.
לא כתבת גילאיםיש למישהו קישור לתחפושות מלח לילד ילדה ותינוק?
תזמיני A-Z ותכתבי למוכר בהודעה שישלח את האות Uתודה.
יש לי משהו מנסיון שהגיע מהמםאת זה
1.93€ 15% OFF|NTFS Formart מותאם אישית אשראי כרטיס Usb דיסק און קי Diy לוגו מתנה עסקית Usb 2.0 זיכרון מקל (מעל 10 pcs משלוח לוגו)|card usb flash drive|custom credit card usbcredit card usb - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
משהו מכיר?
תודה
השניה כמעט הזמנתי משהו שמצאתי לבד
הזמנתי פעם את אחד הזולים והפשוטים, אין מה לעשות איתו, הוא בקושי צעצועמישהו הזמין או מכיר מנסיון (קישורים יש לי מלא) איתורן לחפצים?
הקישור למשאבה שאני הזמנתי כבר לא פעיל אבל בדיוק היום חיפשתי ומצאתי משהו שנראה בדיוק אותו מכונה ב60 שח. (אני קניתי ב80 שח)הסתובב כאן קשור למשאבת חלב מוצלחת
יש למשהו את הקשור?
לסמארטפון? כי יש לי משהו מעולה שעובד עם סמארטפון ואין לי מושג אם עובד על כשרקישור לאוזנית בלוטוס לדיבור יש למישהו עם ניסיון (ללא חוט)
תודה
הקישור למשאבה שאני הזמנתי כבר לא פעיל אבל בדיוק היום חיפשתי ומצאתי משהו שנראה בדיוק אותו מכונה ב60 שח. (אני קניתי ב80 שח)
אם מעניין אותך אני אשלח פה
אשמח אם תשלחי
תודה
כן ,אשמח לקישורלסמארטפון? כי יש לי משהו מעולה שעובד עם סמארטפון ואין לי מושג אם עובד על כשר
אני קניתי את זה, ומאד מרוצה.הסתובב כאן קשור למשאבת חלב מוצלחת
יש למשהו את הקשור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: