אני מחפשת קישור למצלמת אבטחה
הקפצהאשמח לקישור לסלסילה כמו זו
בגודל 51*25, גובה 25-30 ס"מ.
אולי זה גם טובהקפצה
זה תלוי במוכרים ובמוצרים, זה מאד משתנהמישהו יודע מה הפער במידות נעליים/נעלי בית לבין המידות שלנו?
יקר,אולי זה גם טוב
ק.ש.
משאבת חלבמחפשת קישור מנסיון למשאבת חלב.
צמיד כסף עם חריטת שםוכן צמיד לילדות (3) עם שם
ביררתי אצל גיסתי שהזמנתי בשבילה לפני שנה ואמרה שזה מעולה בשימוש יומיומי...משאבת חלב
החנות שאני קניתי ממנה בחופשה אז מצאתי לך משאבה שנראית זהה לחלוטין עם הרבה מאוד הזמנות ודירוג של 4.8 (גבוה מאוד!!)
אני הייתי מאוד מרוצה ממנה! (גילוי נאות- לא שאבתי כל יום אלא בתדירות נמוכה יותר)
ק.ש.
בלת"ק- - - (בכל אופן 64 דפים...) יש למישהו קישור למדבקות של אותיות A B C יפות? לא קטנות של ס"מ בודדים כמו שמוכרים בשקל, אלא יותר גדולות....
תודה!
המליצו באשכול מקבילמגפונים לילדות חש למישהו קישורים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: