מישהו??
(אולי @פנינה ריימונד)
אני חושבת שזו הגזרה המתאימה - תבדקי היטב את המידות.יש למישהו קישור לכיסוי לכיסא כזה??
בסגנון, לא בדיוק
בסגנון, לא בדיוק
אם תרצי DIY אחפש לך
1pc קיר מדפים קיר תלויים מסגרת עץ משושה מסגרת מסגרת מסגרת סלון קיר קיר התלוי מסגרת - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comעץ יבש פרח תצוגת מסגרת תוספות ברור זר תצוגת תיבת קיר הר פרח דגימת אחסון מסגרת בית תפאורה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקיר תליית עציץ אופנתי בעבודת יד עץ פרח סל עבור עיצוב הבית - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com3 קיר מלאכותי בעבודת יד קיר תליית מסגרת עץ תמונה חיקוי פרחים קישוט פרח מדומה מסגרת תמונה וצמח - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2 אדניות קיר תלויים ואגרטל קישוט קיר עץ רכוב קיר צמח פרח סיר כיס אגרטלים פרחים יבשים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
יש גם מתכת
הר פרח צינור אגרטל זכוכית צמח זכוכית הידרופוני אגרטל צמחי מתכת בעל סיר פרחים בית livingroom קישוט חתונה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
היה לי פעם בסל קניות ענפים בצורה כזו, לא קניתי כי לא ידעתי איך אנקה אותם...תודה רבה !
זה מהמם, אבל באמת אני מחפשת משהו יותר קרוב למה שבתמונה ששלחתי...
אני רוצה לנסות להסתיר עם זה ארון חשמל בכניסה לבית.
אם נראה לך שיש DIY במחיר לא מידי יקר (לא מעל 300 שח) - אשמח מאוד לקישורים ...
היה לי פעם בסל קניות ענפים בצורה כזו, לא קניתי כי לא ידעתי איך אנקה אותם...
נעלם לי הקישור
מחפשת לך
עריכה: מה הגודל המדויק?
אחפש לך משהו רחיץ - מצופה לכה או משהו [ועל הדרך אוסיף לי לסל]באמת לא חשבתי על הניקיון של זה
המידות שאני צריכה : רוחב 60 * אורך 90
המון המון תודה !
לא מנסיון, ק"שמחפש קישור מיטה לבובה בגודל 40 ס''מ חזקה יותר חשוב חוזק מיופי
איזה סגנון? טבעי עץ קש וכדומה? איזה קליפ?היי לצורך צילומי קליפ אשמח לכל מיני אביזרים חמודים
תודה מראש!
קליפ לשיראיזה סגנון? טבעי עץ קש וכדומה? איזה קליפ?
אוקיי, אבל מי? מה? מה הנושא? אני לא אביא לך כובע לבת מצווה אם זה גבר זמר...קליפ לשיר
בנות קליפ חברותאוקיי, אבל מי? מה? מה הנושא? אני לא אביא לך כובע לבת מצווה אם זה גבר זמר.
ניסיתי לחפש אבל נראה לי כדאי את המילים של השירבנות קליפ חברות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: