אני הזמנתי אותםאשמח מאוד לקישור לעגילים יפות וזולות,
צבע זהב.
ראיתי מישהי שהזמינה עגילים בצורת משולש (תלת ממד), אבל לא שמרה את הקישור לצערי
אם יש למישהי את הקישור לזה- יהיה הכי טוב
חוות דעת נלהבות במיוחד!! (המליצו על זה הרבה פה)אשמח לקישור לקשת לעגלה (זכור לי שיש כאן איפשהו, החיפוש לא עובד בנטפרי)
תודה מראש.
היי אני מחפשת שמלה לחתונה בצבע תכלת
מקסי וחגיגית
אשמח מאוד לקישורים
תודה רבה
מהאתר שלי:אשמח לקישור למפיות שולחן וחבקי מפיות.
יפה ועמיד אבל לא יקר מדי.
תודה רבה !
הראון זה דמוי גינסמידה 100 תואמת ל-2
יש גם את זו שהיא קצת שונה
ק.ש.
פיג'מה ארוכה כותנה לילד, איכותי ויפה, לא דוהה כבר 3 שנים:אשמח לקישורים מנסיון לפיגמות לתינוקות לגיל שנה בערך לא מדי יקר. תודה
לא מניסיון- אבל כן עם המלצות רבותאשמח לקישורים מנסיון לפיגמות לתינוקות לגיל שנה בערך לא מדי יקר. תודה
מלחיות שונות:מלחייה
יש למישהו פה ?
לשבת בגדים ממהמים אלגנטייםהי, אני מחפשת קולקציה חורפית עבור הבן שלי בן השנה וארבע חודשים,
דברים יפים שעומדים חתיך צמוד וכו'...
תודה
סרבל מהמם של חנות מוכרת ומולצתהי, אני מחפשת קולקציה חורפית עבור הבן שלי בן השנה וארבע חודשים,
דברים יפים שעומדים חתיך צמוד וכו'...
תודה
מעולה@יופלה אפרסק אני רואה שקניתי בקבוק -₪15.23 [לא יודעת למה לקחתי את היקר יותר אולי בטעות]
זה הבקבוק של ה-12 ש"ח
וזה 900 מ"ל כן?
ק.ש.
לא הגיע עדיין, לכן לא פרסמתי באשכול מניסיון...מעולה
איך הגודל? נח לשתות מבקבוק כ"כ גדול? רוצה בעיקרון בשביל בנות ביסודי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: