אפשר לבל אחד בינתיים?אפשרות לשלוח פי שתיים הודעות פרטיות.
(האמת, זו בעיה טכנית, שתסתדר בקרוב)
אפשר לבל אחד בינתיים?אפשרות לשלוח פי שתיים הודעות פרטיות.
(האמת, זו בעיה טכנית, שתסתדר בקרוב)
לא עובד,רואים שזה bl 4cיש כאן - לא מניסיון.
בקישור הזה כתוב: תואם עבור נוקיה C2-05 2220 ,6100, 6125 ,6300 ,6301 ,6136 ,6102i ,6170 ,6260 ,1365 ,1325 ,2650 ,2652, 3108 ,5100, 6088, 7705 ,7200 ,7270, 8208, s
אם נוקיה 8208 ניקרא גם נוקיה 208 אז יש כאן. (לא לוקחת אחריות כי אין לי מושג)
4.14US $ 17% OFF|Dinto 1pc 890mah Replacement Bl-4c Bl4c Cell Phone Battery Nokia 6100 6125 6136 6170 6300 7705 7200 7270 8208 Bl 4c Batteries - Mobile Phone Batteries - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק"ש
רק למצטרפים חדשים!@הכלבויניק אשר הסבר איך אני מקבל את הזיכוי של ה24 דולר? מהחתימה שלך?
יש בקניון רפאלי באזור ה50 ש"ח - יש לי את זה וזה מאוד מוצלח מתאים לכל הסוגיםאני מחפשת מטען שמותאם לכל סוגי הבטריות- למצלמות, פלאפונים.....
אני מחפשת מטען שמותאם לכל סוגי הבטריות- למצלמות, פלאפונים.....
נראה שיש לזה תקע אירופאי,ק.ש.3.34US $ |New AC 100 240V Universal Battery Charger USB Port For Smartphone Battery Charger Electronic Accessories Dropshipping #30|Chargers| - AliExpress
למה 50 ש"ח כשיש ב2 דולר?אני מחפש משדר בלוטוס מהמחשב\טלפון לאוזניות מאלי אקספרס
מחפש משהו סבבה עם תקציב של איזה 40-50 ש"ח
עם עדיפות למשדר שמשדר גם בתדר aptx
אני לא כזה מבין בקניות באינטרנט אשמח אם מישהו יעזור לי
תקע אירופאי זה תקע ישראלי...נראה שיש לזה תקע אירופאי,
זה צריך מתאם לשקע ישראלי.
אתה לא מתכוון לזה?מחפש פלאפון עם מערכת ההפעלה וינדווס מובייל (לא וינדווס פון!) עם מקשים-לא טאצ תודה רבה
אני מחפש משדר בלוטוס מהמחשב\טלפון לאוזניות מאלי אקספרס
מחפש משהו סבבה עם תקציב של איזה 40-50 ש"ח
עם עדיפות למשדר שמשדר גם בתדר aptx
אני לא כזה מבין בקניות באינטרנט אשמח אם מישהו יעזור לי
ואני מחפש משהו בחיבור של AUX ולא USBלמה 50 ש"ח כשיש ב2 דולר?
ק.ש
1.87US $ 51% OFF|2 In 1 Wireless Bluetooth Music Audio 5.0 Receiver 3.5mm Streaming Auto A2dp Headphone Aux Adapter Connector Mic Handfree Car Pc - Car Mp3 Player - AliExpress
בכל מקרה תודה רבה לעוזרים
אני לא מבין אותךתודה לעוזרים אני מחפש משדר בלוטוס מהטלפון לאוזניות ולא אחד שקולט
חיקוי גם טוב או דוקא מקורי? יש גם בארץ חיקויים בזולמחפשת שעונים לבנים ובנות איכותיות וזולות
(קסיו עולה 60 ש"ח בארץ + אחריות, מחפשת דיל יותר טוב)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: