פנינה ריימונד
הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
מהנמכרים ביותרסינר הנקה יש?
דירוג גבוה
ק.ש. לא מניסיון
מהנמכרים ביותרסינר הנקה יש?
מעתיקה לך מהאתר שליאשמח לקישורים למתנות מומלצות לבת מצווה באיזור 30 ש"ח
תודה
מחפשת אוזניות בלוטוס מהמלצה
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין על האוזניות האלו, איכות שמע מטורפת, מיקרופון פצצה, סוללה 8+32 שעות, 10,000 יח' נמכרו, דירוג 4.8אנחנו מחפשים הרבה זמן אוזניות בלוטוס שהמיקרופון גם הוא איכותי.
שהאדם שמעבר לקו שומע היטב...
קלמר - מסיליקון, תא אחד, מהמם, הגיע תוך שבוע וחצי, עכשיו הזמנתי עוד אחדמחפשת ממש קישור לקלמר יפה לילדה בת 9
אולי פרחוני עדין או ורוד מטאלי
תודה רבה!!
אני מחפשת מטפחת לליל שבת - זה לבוש חסידי נראה כמו מטפחת עם/בלי קשירה ועם משולש בצבע לבן
אני יודעת שיש להשיג את זה בעליאקספרס כי שנה שעברה שמעתי מהרבה שקנו שם,אבל אני לא מצאתי....
אשמח לעזרתכן
ק''ש מניסיוןמחפשת גם שפריצר שמן למטבח
תודה
קישור שראיתי עליו המלצות בעברמחפשת חותמת לחתימת שם על ספרים
תודה
יש למישו?הי , אני מבקש מקרן , עם אפשרות להיתחבר לגלקסי שלי , ולמחשב עם כבל מתאים , שיהיה איכותי ובבקשה רק אם יש לכם ניסיון איתו.
+ מבקש מקלדת אלחוטית למחשב נייד . ועכבר אלחוטי למחשב נייד. תוד
קישור לקלמר לבת בסמינר?
מחפשת שם בנרות לא מוצאת.
נטסטיק מומלץ מניסיוןמחפשת דונגל (נטסטיק) מומלץ שיקלוט סים כשר
מונח לי בסל [כנראה ראיתי עליו המלצות שוב ושוב]מחפשת דונגל (נטסטיק) מומלץ שיקלוט סים כשר
דווקא מזמור לתודה?מחפשת מדבקת קיר של מזמור לתודה
יצא לכם לראות אולי?
תודה על המאמץ!דווקא מזמור לתודה?
מצאתי ערמות של משפטים אחרים
12.1₪ 30% OFF|חדש עברית ציטוטי קיר מדבקות אישית Creative נשלף חדר שינה סלון עיצוב קיר אמנות מדבקות|מדבקות לקיר| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com12.1₪ 30% OFF|עברית טקסט קיר מדבקת Pvc קיר אמנות מדבקות מודרני אופנה Wallsticker סלון חדר שינה נשלף דקור קיר מדבקות|מדבקות לקיר| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.02₪ 94% OFF|יופי עברית מוטיבציה משפט עמיד למים קיר מדבקות עצמי דבק אמנות לחיים חדר שינה בית תפאורה|מדבקות לקיר| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.02₪ 94% OFF|Diy עברית קיר מדבקת קיר מדבקות אמנות ויניל מדבקות סלון חדר שינה מדבקות קיר בית תפאורה|מדבקות לקיר| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמשהו מכל זה חייב להתאים במקום2.02₪ 93% OFF|Creative עברית משפט מדבקות קיר אמנות ויניל מדבקות קישוט ויניל מדבקות| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק''ש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: