כאן יש תיקים ומגבות עם הדפסה עם משלוח מהיר תוך 15 יוםמחפשת קישור למתנה לגן לסוף שנה
תיק גב עם תמונה אישית
או מגבת עם תמונה
תודה
כאן יש מקלדת 10 אינצ' עם משלוח תוך 11 יום חינםמקלדת מיני
עם אפשרות לחרוט את האותיות בעברית,
תודה,
עכשיו מצאתי גם מקלדת בעבריתשימי לב שאת קונה שבחרת באפשרות של מקלדת בעבריתמקלדת מיני
עם אפשרות לחרוט את האותיות בעברית,
תודה,
חולצהמחפשת קישור למתנה לגן לסוף שנה
בשמחהתעדכני עוד חודש האם זה מוצלח
אני מעוניין גם להזמין, אבל רוצה לקבל חו"ד לאחר שימוש של תקופה
אשמח לקישורים לנעלים לבנות לתינוק
וכן לסנדלים
תודה!!
אוזניות של לנובו-איכות ושמע מצויין! מומלץ מאוד מניסיון יש לי אותם כבר שנה+ ועובדות מעולה! יש להם בטרייה מאוד ארוכה, ובנוסף משלוח מהיר תוך 12 יום חינם!מחפש קישור לאוזניות בלוטוס טובות!
דוגמת אפל ,
עדיף מניסיון.
תודה.
מלא רוכשים והרבה המלצות:אשמח לקישור למעמד מגירות לספרית (שיש מלמעלה מקום להכניס בייביליס ופן)
וכן קישור למחזיק לבייביליס ופן - ספירלה כזאת. מקווה שהובנתי!
תודה רבה!
מחפשת חגורת עור כחולה עם אפזם ברוחב של 2.8 ס"מ במקסימום
משהוא שמתאים לילד בן 10
תודה
הראשו באוחב 4 ס"מ השני 1.5 ס"מ והשלישי 3.5 יש אולי דרך לחפש לפי רוחב - אני לא הצלחתי?35.21₪ |ילד גודל Japanned עור פו עור קלאסי חגורת 3 Cm רוחב 6 14 גיל מותניים חגורה בהיר מחפש מוצק צבע שחור כחול כהה צבע| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com7.7₪ 40% OFF|ילדים באיכות גבוהה עור חגורות עבור בני בנות ילד מזדמן PU מותניים רצועת חגורת ג 'ינס מכנסיים מכנסיים מתכווננת| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com37.06₪ 49% OFF|יוקרה אופנה זכר הפיך עור חגורת גברים מכנסיים עסק אמיתי חגורת גברים עור חגורות ג 'ינס כחול כהה חום שחור|חגורות לגברים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תבדקי בסקירה כללית את המידות
קש
הראשו באוחב 4 ס"מ השני 1.5 ס"מ והשלישי 3.5 יש אולי דרך לחפש לפי רוחב - אני לא הצלחתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: