- אגרטל פלסטיק עדין לקישוט הבית (נשארו 10..) - לא כולל הפרחים בתמונהאשמח לקישור לאביזרים לעיצוב הבית.
בנוסף, אביזרי נוי לגינה. תאורה, כלי חרס וכו
מה זה המצלמה הזאת?המצלמה הזאת עלתה 28 דולר וירדה ל21 דולר... [כמעט 25 שקל...]
אני מאוד מתלבטת, סה"כ לפי המפרט שלה היא מצלמה דומה מאוד למצלמות של קנון הררגילות של ה400 שקל ואפילו יותר.מה זה המצלמה הזאת?
כדאי לקנות אותה?
המחיר לא זול מדי למצלמה?
גם אני מחפשת כאלה מגפייםמחפשת מגפיים שנראות כמו גרב אבל שטוחות ,כמו שהיה ב-CB מישהו ראה ברשת? מישהי סיפרה לי שקנתה באלי אקספרס אך אין לי דרך להשיג אותה..
מצרפת תמונה
צפה בקובץ המצורף 712502
תודה מראש
אשמח אם תודיעי ליאני מאוד מתלבטת, סה"כ לפי המפרט שלה היא מצלמה דומה מאוד למצלמות של קנון הררגילות של ה400 שקל ואפילו יותר.
ברור שפה זה בטח חברה סינית בלי אחריות...
אבל בכל אופן זה רק 70 שקל, אז אני אהיה השפן נסיון, ואם אקנה אעדכן איך היא הגיעה...
בכיף, מסתבר שאני אזמיןאשמח אם תודיעי לי
תודה
אשמח לקבל קישור לפלאפון C2 מאלי אקספרס עם נסיון טוב
אני הזמנתי אותו, הוא מעולה! ק"שאשמח לקישור לנטסטיק מאלי אקספרס דור 4 משהו חזק וטוב ושמגיע מהר
מחפשת מגפיים שנראות כמו גרב אבל שטוחות ,כמו שהיה ב-CB מישהו ראה ברשת? מישהי סיפרה לי שקנתה באלי אקספרס אך אין לי דרך להשיג אותה..
מצרפת תמונה
צפה בקובץ המצורף 712502
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: