כן, אני מדברת על קניה מאותו מוכר. (יש מה לדבר עם המוכר שיכתוב מחיר אחר על החבילה?)עד 75 $ מאותו מוכר ובאותה קניה אין מכס
כן, אני מדברת על קניה מאותו מוכר. (יש מה לדבר עם המוכר שיכתוב מחיר אחר על החבילה?)עד 75 $ מאותו מוכר ובאותה קניה אין מכס
אפשר, בדרך כלל הם מסכימים אבל אם זה דבר שהוא הרבה יותר לפעמים במכס חושדים ומבקשים תעודת משלוח מקורית אבל זה נדיר ושווה את ההימורכן, אני מדברת על קניה מאותו מוכר. (יש מה לדבר עם המוכר שיכתוב מחיר אחר על החבילה?)
אם אתם בתקופת האחריות בוגבו יחליפו לכם בחינם כשמתקלףאשמח לקישור של מגן לידיות, שמתאים לעגלת בוגבו
תודה
אשמח לקישור של מגן לידיות, שמתאים לעגלת בוגבו
תודה
אשמח לקישור של מגן לידיות, שמתאים לעגלת בוגבו
תודה
דווקא הזמנתי שנה שעברה והייתי מרוצהבקבוצה שלי אלו שניסו לא היו מספיק מרוצים
לדעתי לא כדאי לאור זאת.
חבלדווקא הזמנתי שנה שעברה והייתי מרוצה
שנה אין את אותם דגמים הכל השתנה
אפשר קישור?דווקא הזמנתי שנה שעברה והייתי מרוצה
בגלל שלא היה במלאי מחקתי ולא מצאתי את הקישוראפשר קישור?
הזמנתי בכל מקרה משהו אחרחבל
הייתי שמחה להמלצה אמינה בשביל הקבוצה
אלה הכי זולים שמצאתיאשמח לקישור למקציץ חלב ידניבאיקאה זה עולה 7 יש זול יותר באלי אקספרס
מתאים לסי 2?חברה מוכרת ומצוינת
בלוטוס חוט נשלף
סגנונות נוספים של שיאומי
ק.ש.10.49€ 73% OFF|Xiaomi J18 Bluetooth Kopfhörer Tws Wireless Touch Kopfhörer Stereo Spiel Headset Mit Mic Kompatibel Android Und IOS| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קרובת משפחה רצתה שאחפש לה, ולאחר חיפוש רב מצאתי, שאם רוצים חנות אמינה עם הרבה חוות דעת אין במחיר זול משמעותי יותר מהארץ (הבדל של 10 ש"ח)אשמח לקבל קישור למגן לידיות שמתאים לעגלת תאומים של Mountain Buggמנסיון:
קש מומלץ מניסיוןשבוע טוב
אשמח לקישור לסרט נגד החלקה למטפחת
תודה
מעולה מנסיוןשבוע טוב
אשמח לקישור לסרט נגד החלקה למטפחת
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: