לא משנה מחליף צבעיםלתקרה או חוט? גודל? חשמל או סוללה?
לא משנה מחליף צבעיםלתקרה או חוט? גודל? חשמל או סוללה?
לא משנה מחליף צבעים
מחפשת קישור לאורות צבעוניים
מחפשת קישורים לבת מצוה: מזכרות/ מדבקות/ מיתוגים / בלונים וכל מה שיכול להיות מעניין
כאן תוכלו לראות דברים שהזמנתי מניסיון אישי שלי .אשמח לקישורים לגופיות מעטפות , מכנסונים ועוד לתינוקות ניו בורן
בנות או בנים? מידה?אשמח גם לנעלים לאירוע לגיל שנה וחצי
לא יודע אם זה ניקיחלק ממש דומים ומזכירים..
ויפה ממש מצד שתיכן שאתן ככה מחפשות ועוזרות
תודה רבה רבה לשתיכן!!
חזקלא יודע אם זה ניקי
קש
@אבקת אפיהק.ש
0.01€ 99% OFF|Tragbare Schmuck Lagerung Box Reise Veranstalter Schmuck Fall Leder Lagerung Ohrringe Halskette Ring Schmuck Organizer Display| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
0.01€ 99% OFF|Neu 2022 Einzigartige Blau Romantische Box PU Lagerung Armband Schmuck Box Großhandel Kreative Tragbare Reise Lagerung Box Ohrringe Ring| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
למה כשאני פותחת את זה כאן זה עולה 6 שקל, וכשאני מעתיקה את הקישור זה עולה 20??אני הזמנתי את זה לפני כשנה,
קחי בחשבון שהיא יחסית קטנה ממש ולא נכנס הרבה תכשיטים...
אין לי מושג, אף פעם לא נתקלתי בזה,למה כשאני פותחת את זה כאן זה עולה 6 שקל, וכשאני מעתיקה את הקישור זה עולה 20??
יש יותר גדולותאני הזמנתי את זה לפני כשנה,
קחי בחשבון שהיא יחסית קטנה ממש ולא נכנס הרבה תכשיטים...
אולי לנסיעות זה מספיק (הזמנתי ארנק מתקפל לנסיעות יותר נח...)
מזכרות לקישוט השולחןפרסמו פה בעבר קישורים לקישוטים, קופסאות קטנות, מדבקות וכו'.. עם אפשרות להתאמה אישית של ההדפסה עבור בר מצווה.
מישהו יודע לעזור לי למצוא את זה? או קישורים אחרים לדברים מתאימים?
משתפת בבת מצוה שעשיתי לבת שלימחפשת קישורים לבת מצוה: מזכרות/ מדבקות/ מיתוגים / בלונים וכל מה שיכול להיות מעניין
וכן לגירים עבים צבעוניים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: