קניתם אולי? אני גם מחפש כזה?כן. קישור לא שיווקי.
US $74.32 18% OFF|Xiaomi צ 'ין 1S + מהפך 4G רשת Wifi 4G + 512MB 2.8 אינץ 1480mAH bluetooth 4.2 אינפרא אדום שלט רחוק GPS Dual SIM כרטיס רוסית|שלט רחוק חכם| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני אישית לא קונה כי זה סיפור למצוא כאלו שיתקינו את הגרסא העברית.קניתם אולי? אני גם מחפש כזה?
כדאי לקנות מכשיר כזה בחו"ל?
העלו בעבר, ק"ש.מישהי הזמינה משחקי קופסא מאלי אקספרס?
יש בהם הוראות בעברית?אם לא איך משחקים?
קישור למשחק ג'ונגל ספיד,משחק גונגל ספיד-משחק מהמם!!!
יש לנו אותו כבר מהארץ(על 90 שקל..)וזה הגיע ממש אותו דבר אבל ביותר קטן ובלי קופסא,אלא בתוך שקית.....
13.77US $ |אנגלית ספרדית כללי לוח משחק חום עץ ג 'ונגל אסימון לרוץ מהר זוג מהירות יער למשפחה מסיבת כיף כרטיסי משחק מתנות|Board Games| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
זו בהחלט אופציהכל משחק שאני רוצה לראות את ההוראות שלו בחברה מוכרת?
משחק בלאגן בזיפי.משחק בלאגן
משחק מוצלח מאד מאד1
אחד על אחד כמו מה שמוכרים פה
מי שתרצה אשלח לה את ההוראות של זה בעברית
או שאפשר להוריד אותם מהאתר של פוקסמייד
בכללי -אבל איך אדע למצוא הוראות לכל משחק באלי אקספרס?
סורי על ההקפצה...אנחנו מחפשים פרופיל לד אלומיניום מעוגל שנכנס שם פס לד אחד או שתיים,
בקוטר של 2 מטר. שנתלה על חוטים...
הכוונה היא שהעיגול חלול, שכל הפס פרופיל במקו שיהיה ישר, אז שיהיה עגול, לא גוף תאורה עגול.
תודה רבה רבה!
טואוס זה מותג כמו סברובסקי רק הרבה יותר יקר.מה זה תכשיטי טואוס?
אפשר לראות תמונות אחרי התקנה?מצורף משהו שהעלו פעם. ק"ש.
יש על חלק מהדברים כרגע מבצעים.
קישורים לזיפי
מנורת לקיר בחדר שינה
כבר לא זמין
ספוטים מדהימים, שמתי בתוך נישה בתקרה מעל אפקט של ספארי, החשמלי כ"כ התלהב, שהתקין לפני שסיימו לצבוע כדי להראות לחברים שלו
תאורת UP & DOWN לקיר, יפה מאד:
פס לד גמיש יפה (אמורים לראות את הלדים, הם כמו להבות קטנטנות), שמתי בחדר הילדים- מטייל מעל המדפים:
עוד גוף UP & DOWN לפרוזדור:
גוף תאורה משרדי (הייתי צריכה לגזור את החלק הלבן כדי שהתאורה תהיה אפקטיבית):
גוף תאורה משרדי נוסף, מהמם: (שמתי בפנים לד כמובן):
גוף תאורה לפרוזדור, קניתי 2 והם מאירים לי מצוין את כל המסדרון, לבנים ומשתלבים אלוף!:
גוף תאורה למבואת כניסה לבית, הרבה יותר יפה במציאות, מכניסים לבפנים איזו תאורה שרוצים:
למשהוא יש קישור לתכשיטים של טואוס?
כסף בלבד
חנויות חיקויי מותגים שפתוחות לזמן קצר (ק"ש):
שעונים ותכשיטים טואוס TOUS
https://s.click.aliexpress.com/e/_dY7qMa3
חנות קיפלינג:
- צמיד כסף יפה עדין (מגיע עם גם עם הקופסא של טואוס)למשהוא יש קישור לתכשיטים של טואוס?
כסף בלבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: