יש נרתיק בלבד ?
יש נרתיק בלבד ?
אני צריכה לעגלת אמבטיה
יש לך קישור זמין?ני משתמשת עם נוקיה C2 בחברת פלאפון ולא היה צורך להחליף סים
לחברת סלקום צריך לפרוץ או לשים סים לא כשר עם המספר הכשר (לוקחים כ-50 ש"ח בחנויות)
וזה הקישור לרכישה
ק.ש. מניסיון אישי30.0US $ |Original Nokia C2 C2-01 Unlocked Gsm Mobile Phone English&hebrew Keyboard Support Logo On The Button Used Cellphones - Mobile Phones - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
יש לך קישור זמין?
אני ממליץ עליו מניסיון פגז אני וכל מי שקנה לקחנו את השנימשהו הזמין פעם מודם סלולארי כזה? (במקום נטסטיק)
האמת שיש דגם שאני יותר רוצה אבל השאלה שלי אם זה יותר טוב משמעותית מנטסטיקאני ממליץ עליו מניסיון פגז אני וכל מי שקנה לקחנו את השני צפה בקובץ המצורף 1252910
ק"ש
בהחלט כן ..האמת שיש דגם שאני יותר רוצה אבל השאלה שלי אם זה יותר טוב משמעותית מנטסטיק
4 בשורה אחת או ב-2 שורות?אשמח אם יש למישהו המלצה על קישור לסקטים 4 גלגלים לילדה,
תודה רבה.
2 שורות4 בשורה אחת או ב-2 שורות?
אז אין לי2 שורות
לפני כן חיפשת נטסטיק...קישור לטלפון נייח טוב מנסיון
תודה רבה
כן, בדיוק ביקשתי בשישי מהמוכר קישור זמין והזמנתי עוד אחדיש לך קישור זמין?
טלפון של פנסוניק, עובד מעולה!קישור לטלפון נייח טוב מנסיון
תודה רבה
יש מצב להפוך את זה לעברית?טלפון של פנסוניק, עובד מעולה!
מדובר בטלפונים שמגיעים מתצוגה בחנות, מגיע ללא סוללות
https://s.click.aliexpress.com/e/_DkvIXK7 ק.ש. מניסיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: