מחפשת צעצועין לילדים שקופצים או זזים ע"י סיבוב של קפיץ
תודה!0.1€ 96% OFF|1Pcs Lustige Bunte Uhrwerk Spielzeug Baby Kind Deer Lauf Clockwork Frühling Spielzeug für Neugeborene Baby Wind Up Spielzeug|clockwork toy|clockwork wind uptoys for - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צעצוע
צעצוע 2
צעצוע 3
צעצוע 4
ק.ש
גם במה ששלחתי לך תוכלי להזמין 40 יחידות ויש גם משלוח חינם... (רק תמיד שימי לב שלא תשלמי מכס)תודה!
בול מה שחפשתי.
אשמח לעוד קישורים אם יש לך,
האם אפשר להזמין 40 חתיכות מכל מוצר (לגן?)
?אשמח לקישורים של גקטים נחמדים לאשה ונערה וילדה.
אם יש גם צבעים מטאלים, מבריקים...
מחזיק מפתחות עם חריטהמחפשת מוצרים לילד בן 12
עם חריטה
קשה למצוא עם נטפרי, סתם לשם ההמחשהאשמח לקישורים של גקטים נחמדים לאשה ונערה וילדה.
אם יש גם צבעים מטאלים, מבריקים...
אני מחפש אוזניות בלוטות' עבור נער, לא משהו יקר, שמתחבר לנגנים ולא משהו משוכלל מידי.
ובעיקר - מישהו שממליץ מניסיון.
אוזניות פצצה יש לי כבר כמה חודשים, שמע מעולה.אני מחפש אוזניות בלוטות' עבור נער, לא משהו יקר, שמתחבר לנגנים ולא משהו משוכלל מידי.
ובעיקר - מישהו שממליץ מניסיון.
קופסת תכשיטים עם שם ואות אישית- מטורףףמחפשת קישור לקופסת תכשיטים שאפשר להטביע עליה שם אישי לבת מצוה
בדיוק מה שחיפשתי-תודה!!קופסת תכשיטים עם שם ואות אישית- מטורףף
https://s.click.aliexpress.com/e/_DC0YRDz
https://s.click.aliexpress.com/e/_DDttORd
מומלץ מניסיון
קש
שוב מזמינה פעם נוספת!!!29.75US $ 15% OFF|Ruizu m7 Metal MP4 player Bluetooth 5.0 built in speaker 2.8 inch large touch screen mp3 e book pedometer recording radio video|MP4 Player| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
את הנגן המוצלח!
עברית,בלוטוס,טאצ',רמקול מובנה,לוח שנה ועוד...
קש
רק לתשומת לב:
הנגן MP4 ויש לנתק באאוטנט את האופציה(בחינם כמובן), מגיע עם שיר וסרטון שמיד מוחקים
באמת מגיע תוך שבועיים!!!!
קש מנסיון ארוך ומוצלח ב"ה!
אני הזמנתי את זה אחרי המלצה של @שפרה אריקסוןShifraEאשמח לקישור לנגן דומה לנגן ביזנס פלוס
@כותב מוסמך יש לך המלצה אולי?
הם ממש נגד מים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: