יפים!
ק"שמחפשת קישורים לתיק לסמינר לבחורה אבל שיהיה גדול יחסית
תודה
אפשר באלי אקספרס?יש כאן כמה סוגים.
קישור בתמונה. ק"ש
צפה בקובץ המצורף 679194 צפה בקובץ המצורף 679199 צפה בקובץ המצורף 679202 צפה בקובץ המצורף 679206
לא מצאתי?
אפשר את ההסבר בקצרה?
אני עצמי לא הזמנתי, אבל בעבר המליצו כאן על מכונת תספורת ( @בן המלך כאן)אפשר המלצה למכונת תספורת?
תודה
@חצקלוברינדל המליץ בעבר כאן על המשקפיים האלוהאם יש למישהו המלצה על מסגרת ברגים למשקפים מניסיון בלבד
תודה מראש
מחפשת תיק יפה לעגלת בוגבו בזיפי
אשמח!
קישור לתיק בזיפי ק"שתיק איכותי במיוחד לעגלת תינוק אני לקחתי אפור הגיע צבע כמו הצבע של עגלת בובגו אפורה12.16US $ 50% OFF|חיתול תיק עבור תינוק דברים חיתול תיק עגלת ארגונית תינוק תיק לאמא נסיעות מרכבה תלויה Pram באגי עגלת בקבוק תיק|Diaper Bags| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: