ק"שמחפשת לקנות רשת עלים כזאת שמוכרים במקס סטוק לשים על הגדר במרפסת
תודה מראש
כזה:אשמח לקבל קישור לקוקיות לילדות.
קוקיות מקושטות, אלא עם שתי זנבות..
כן כזה.
כאן יש לך ממש זול עד חמש שקל, וכמות גדולה של המלצות:מכירה משו זול יותר?
חיפשת בשיין?אני מחפשת סוודרים לילד בן 11/12
חיפשתי המון ולא מצאתי
יש דברים באלי?
זהו נכון בשין יש יפים אבל קבוע יש לי בעיות שההזמנה מגיע למקומות מרוחקים בגלל שיש לי טלפון כשרחיפשת בשיין?
אני מחפשת סוודרים לילד בן 11/12
חיפשתי המון ולא מצאתי
יש דברים באלי?
וואי תודה פתחתי את זה ואז הגעתי להמון סוודרים נוספיםקיים בהמון צבעים20.61€ 15% OFF|Kinder Jungen Pullover 2022 Herbst Winter Gestrickte Baumwolle Kleinkind Kleidung Kinder Strickjacke Pullover Für Alter 5 15 Jahre Oberbekleidung mantel|Pullover| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק"ש
ואני בזמן הזה עוד חיפשתי לך - כנסי לקישור של החנות בהודעה שהוספתי עכשיווואי תודה פתחתי את זה ואז הגעתי להמון סוודרים נוספים
האם קיים מוצר שהוא גומיה לשיער שמחובר אליה פפיון לא קטן? (לקטנה שמושכת סיכות פפיון מהשיער)
תודה! יש עם פפיון?0.09€ 98% OFF|20 stücke Blume Haar Krawatten 2 zoll Chiffon Elastische Band Pferdeschwanz halter Haar Zubehör für Baby Mädchen Kleinkinder Kinder|Haarschmuck für Mädchen| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקש0.09€ 98% OFF|20PCS Mädchen Haar Bommeln Elastische Haar Gummi Bands Seil Krawatte Ball Pferdeschwanz halter für Kind Kleinkinder Mädchen Kinder Haar zubehör|Haarschmuck für Mädchen| - AliExpress
בקשור הראשון יש פפיוןתודה! יש עם פפיון?
אשמח לקבל קישור לנגן איכותי מנסיון מאלי אקספרס,
תודה!
נגן MP3-אני רוצה להמליץ על נגן מעולה, הגיע תוך שבועיים בתחילת הקורונה. יש לו רמקול מובנה והוא תומך עברית.
20.03US $ 47% OFF|2022 New Version X2 With Hebrew Support Bluetooth Mp3 Music Player And Built-in 16gb Hifi Portable Walkman With Radio/fm/record - Mp3 Players - AliExpress
נגן MP3 מיני חמוד ועובד טוב, ללא רדיו וכרטיס זיכרון, מתאים לילדים.
2.67US $ 8% OFF|New Big Promotion Mirror Portable Mp3 Player Mini Clip Mp3 Player Waterproof Sport Mp3 Music Player Walkman Lettore Mp3 - Mp3 Players - AliExpress
נגן מצוין. שמע באיכות מעולה,
הגיע מסין לארץ תוך שבועיים וחצי.
50 ש"ח ( 1 ש"ח משלוח)
12.99US $ 40% OFF|New Best Gifts, Ssdfly, 16gb, New Fourth Generation Mp3, Mp4 Player Video Black Red Blue Silver Green - Mp4 Players - AliExpress
קש
תודה ענקית@טאי דאי
ק"ש
25.87€ 25% OFF|Kinder Kint Pullover Herbst Winter Jungen Casual Langarm Pullover Weicher Baumwolle Gestrickte Tops Teen Jungen Pullover Strickwaren|Pullover| - AliExpress
31.02€ 25% OFF|Mode Kinder Gestreiften Stricken Pullover Für Jungen Casual Lose Einreiher Herbst Winter Weiche Baumwolle Warme Pullover Für 3 14y Kind|Pullover| - AliExpress
אני שמה לב שזו חנות מהממת
הנה קישור שיווקי לחנות:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: