כסוי אוניברסלי מתאים לכל העגלותיש ביותר זול?
זה היחיד שמצאתייש ביותר זול?
מגפונים עם משלוח חינםמחפשת מגפונים לילדה בת שנתיים
עדיף משלוח חינם
תודה רבה !
קשמחפשת מגפונים לילדה בת שנתיים
עדיף משלוח חינם
תודה רבה !
אני רואה שם דברים כאלו או דומים אבל המחירים + מחירי המשלוח יקרים מאוד.מחפשת מעמד מגרות למיון הכביסה ברעיון של "כביסל"
מגרות רשת מברזל או פלסטיק
תודה רבה!
כזה? (התמונה מטושטשת ואי אפשר לראות ברור)אשמח לקישורים לסיכות לילדות מהסגנון הזה:
וואו תודה!כזה? (התמונה מטושטשת ואי אפשר לראות ברור)
קש
קשוואו תודה!
רציתי אם יש שזה עם פרווה\קטיפה\זמש.
אשמח אם תוכלי להביא לי קישורים,
יש כאלה יפים אולי זה יתאיםאשמח לקישורים לסיכות לילדות מהסגנון הזה:
הנה מה שאני הזמנתי לחלאקה של הבן שלילקראת חלאקה לבן הראשון שלי אשמח לקישורים של כל מה שאפשרי מזכרות , בלונים, וכל העולה ברושכם תרגישו חופשי להעלות רעיונית מחפשת גם דברים לא שיגרתיים וזולים
אשמח להמלצה מניסיון בלבד
ואם יש גם תמונות מה טוב
משהו כזה?מחפש קופסאות למלח וסוכר מפלסטיק בשני צבעים לחלבי ובשרי [לא רק המכסה, אח"כ המכסים מתחלפים], עדיף כחול ואדום, ושיהיה הבדל בין המלח לסוכר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: