סט של עכבר ומקלדתעכבר אלחוטי. ק"ש לא מנסיון אישי אבל יש הרבה המלצות חיוביות
3.44US $ 55% OFF|Gaming Mouse New 1600 DPI USB Optical Wireless Computer Mouse 2.4G Receiver Super Slim Mouse For PC Laptop|Mice| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.05US $ 55% OFF|Bluetooth Wireless With Usb Rechargeable Rgb Mouse Bt5.2 For Laptop Computer Pc Macbook Gaming Mouse 2.4ghz 1600dpi - Mouse - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
סט עכבר ומקלדת עברית (בבחירת המוצר יש מספר אפשרויות שימו לב לבחור באפשרות של מקלדת עברית)סט של עכבר ומקלדת
זה מקלדת לבד
היי.
יש למישהו לתת לי קישור לבלוטוס עם חוט נשלף או בלוטוס שיושב על האוזן (לא הקטנים אלא בלוטוס רגיל לאוזן אחת)
אם יש לכם משהו מוצלח ובמחיר טוב כדאי לכם לתת לי קש כי אני צריכה לקנות כמה.
תודה רבה.
אני מחפש מטריה מעלי אקספרס מניסיון
המשפט הזה לא נעים.אם יש לכם משהו מוצלח ובמחיר טוב כדאי לכם לתת לי קש כי אני צריכה לקנות כמה
אין לי מנסיון,יש למישהו המלצה על אוזניות לאורגן מניסיון?
מחפשת המלצה על ראוטר מאלי אקספרס,
אשמח להמלצה עם נסיון - שעובד עם סים של הארץ.
תודה מראש..
זה מיועד לרצפה?! או לחיפוי קירות??מישהו קנה את המוצר הזה?
16.89US $ 30% OFF|10pcs תבואה שיש 3D קיר מדבקת רצפת מדבקת 30x60 cm PVC עצמי דבק עמיד למים דקורטיבי מדבקות עבור בית DIY בית|מדבקות לקיר| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש בזול סטוק ב10 ש"ח
אני צריכה כמות די גדולה.
יש את זה בזול יותר?
גם וגם. אני צריכה לקירות.זה מיועד לרצפה?! או לחיפוי קירות??
זה לחיפוי קירות מעולה!!!!מישהו קנה את המוצר הזה?
16.89US $ 30% OFF|10pcs תבואה שיש 3D קיר מדבקת רצפת מדבקת 30x60 cm PVC עצמי דבק עמיד למים דקורטיבי מדבקות עבור בית DIY בית|מדבקות לקיר| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש בזול סטוק ב10 ש"ח
אני צריכה כמות די גדולה.
יש את זה בזול יותר?
מחפשת לקנות אוזניות בלוטוס לשמע+שיחות-מנסיון
תודה!!
לא ניסיתי על שמע, לכאורה לא תהיה בעיה.הומלצו המון אז הזמנתי גם.15.99US $ 35% OFF|Fineblue F1 Pro Bluetooth 5.0 Headphone Clip-on Cable Retractable Earphone Wireless Music Headset Vibration Alert Hands-free Mic - Earphones & Headphones - AliExpress
איכות מעל ומעבר!
מתאים להרבה סוגים של פלא'.
קש
תודה!@כותבת הרבה
קש6.59US $ 40% OFF|Funlife[r] Nouvelle Maison Series[tm] 30x60cm Grey Marble Waterproof Self-adhesive Tile Sticker For Floor Kitchen Bathroom Decor - Tile Stickers - AliExpress
תודה!
שאלתי אם מוצאים זול יותר?
*אלי אקספרס-חלוק מגבת 1מחפשת חלוק מגבת - רחצה לנשים בזול.
יש מצב לקישור לשעוני טומי,גס?יש לי הרבה שעונים מהרבה מותגים ממוכרים אמינים שאני עובדת איתם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: