זה גודל כמו G7-/+מחפשת נרתיק למצלימה פנסוניק דגם:
Panasonic Lumix DMC-ZS50 / TZ70
מחפשת נרתיק למצלימה פנסוניק דגם:
תודה!זה גודל כמו G7-/+
אלו מתאימים
7.07US $ 10% OFF|Digital Camera Bag Hard Case Protect Waist Packs For Nikon Coolpix W300 W100 Sony Rx100 M6 M5 Canon g7x Mark 2 3 II III IXUS|Camera/Video Bags| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מחפשת נרתיק למצלימה פנסוניק דגם:
יש שמלות לשבת לגיל 4?
קניתי אותה בחו"ל לפני כמעט שנה היא עלתה משהו בסביבות ה400 דולר.@גינדי
כמה המצלמה עלתה לך? איפה קנית?
יש למישהו קישורים?אשמח לקישורים לאוזניות בלוטוס' ללא חוט, באיכות גבוהה, בדגש בעיקר על איכות שמע טובה בין מה שאני שומע ובין שישמעו אותי היטב ולא שמי שאני משוחח איתו בטלפון יתלונן שהוא לא שומע אותי או שומע עם צליל וכדומה.
תודה! עזרת לי20.99US $ |Girl Dress Denim Green Stonewash Girl Hooded Long Sleeves Children Dress Colorful Outside Stitching Ruffle Bottom Family Outfit - Girls Casual Dresses - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com18.99US $ |Girl Dress Autumn Winter Ribbed Cotton Outfit Clothes Girl Dress Round Neck Stars On Sleeves Kids Girl Dresses Contrast Pocket - Girls Casual Dresses - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comזאת ממש יפה וזולה (16! ש"ח)18.99US $ |Girls Dress Waffle Knit Kids Long Sleeves Contrast Fur Patch Children Dresses Drawstring Winter Girl Clothes Family Outfit Set - Girls Casual Dresses - AliExpress
6.95US $ 65% OFF|Patpat Toddler Girl Dress Girls Party Dresses Ruffle Collar Faux-two Strap Plaid Tweed Long-sleeve Dress Kids Clothes Girls - Girls Casual Dresses - AliExpress
11.76US $ 35% OFF|PatPat Baby Dress Baby Girl Clothes New Born Infant Party Dresses Newborn Rib Knit Bowknot Butterfly Embroidered Mesh Set| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקש15.9US $ 28% OFF|2pcs Dress For Girl Denim Jacket Coat Tops & Floral Dress Autumn Spring Fashion Princess Dress 2022 Fall Girls Clothing Sets 3-7 - Children's Sets - AliExpress
את רוצה סגנון מסוים?
מרוצה?קניתי אותה בחו"ל לפני כמעט שנה היא עלתה משהו בסביבות ה400 דולר.
קשתודה! עזרת לי
אני מחפשת לר"ה.
אבל במחיר זול יותר מהארץ שיהיה לה עוד החלפות.. (בקידישיק קניתי בלת שלי ב80)
קשתודה! עזרת לי
אני מחפשת לר"ה.
אבל במחיר זול יותר מהארץ שיהיה לה עוד החלפות.. (בקידישיק קניתי בלת שלי ב80)
אשמח ל'בל קישור לכותנות זולות ללילה לילדה בת 6
תודה
אני קניתי את אלו:יש למישהו קישורים?
תודה
מחפש קישור למכשיר קשר איכותי של 10 ק"מ או יותר. תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: