זה זה וזהו זה
משתמש פעיל
מחפשת תיק שחור לעגלה
משהו יפה ולא יקר
תודה!
משהו יפה ולא יקר
תודה!
מחפשת תיק שחור לעגלה
משהו יפה ולא יקר
תודה!
מפה מהממת מנסיון, לכבס ולשים ק"שקישורים למפות שולחן יפות וטובות יש? (מומלצים וזולים) תודה!
יש רגילים אין מסיליקון לדגם הזהיש מגן למצלמת קנון 620 מסיליקון כמו שיש לG7 ?
יותר זולים. לגבי העוצמה לא כל כך הצלחתי להשוות105.76US $ 30% OFF|Nordic Wood Pendant Lights Led Modern Pendant Lamps For Dining Living Room Kitchen Office Shop Bar Cafe Long Strip Hanging Lamp - Pendant Lights - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
האם יש תאורה בסגנון הזה -כלומר פס עץ תלוי ביותר זול ?? בערך גודל מטר ואם אפשר עם יותר עוצמה
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!
אשמח לעזרה
7.42US $ 15% OFF|Spring Baby Girls Clothes Baby knitted Romper Set Newborn Baby Girl Cardigan Infant Boys Sweater Cotton Coat Baby Jumpsuit|Clothing Sets| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקש5.78US $ 28% OFF|Romper Clothes Set For Baby Boy With Bow Hat Gentleman Striped Summer Suit With Bow Toddler Kid Bodysuit Set Infant Boy Clothing - Baby's Sets - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תודה לעוניםכמה סגנונות מקווה שהועלתי.
11.39US $ 40% OFF|Malapina Newborn Baby Boys Gentleman Formal Suit Romper Clothes Long Sleeve Jumpsuit Bow Tie Tuxedo Outfit For 0-24m Bebes Gift - Rompers - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקש11.22US $ 39% OFF|Malapina Gentleman Outfit Spring Autumn Newborn Baby Boy Clothes Long Sleeve Cotton Romper Little Detective Jumpsuit Costume|Rompers| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בקישור שהעלתי הוא כותב למטר עשרים 18 וואט הייתי רוצה בערך גודל מטר -אפשר גם מטר עשרים אבל עם כ-שלושים וואט -זה בשביל המשך השיש -בר שיושבים לאכול שם...כמה וואט?
בקישור הראשון שהבאתי ה80 ס”מ הוא 32 וואט וה1.20 הוא של 40 וואטבקישור שהעלתי הוא כותב למטר עשרים 18 וואט הייתי רוצה בערך גודל מטר -אפשר גם מטר עשרים אבל עם כ-שלושים וואט -זה בשביל המשך השיש -בר שיושבים לאכול שם...
יש אתה זה:@פצצת תאורה
וכל מי שיכול לעזור
מה הגוף לד עגול צמוד תקרה הכי חזק שמצאת?
יש דבר שמתקרב ל100 W ?
תודה רבה
כאן יש מנורה של 72 וואט ועם משוב כמעט מושלם..@פצצת תאורה
וכל מי שיכול לעזור
מה הגוף לד עגול צמוד תקרה הכי חזק שמצאת?
יש דבר שמתקרב ל100 W ?
תודה רבה
מגן לנוקיה 230יש מגנים לפלאפונים כשרים רק לנוקיה
ויש למישהו קישור לכמו כזה דבר שמדביקים מאחורי הפלאפון שאפשר לשים שם כרטיסים
הבנתם אותי?.
קיבלתי פעם למייל קישורים מוסתרים לשעון מייקל קורס מקורי ב51 ש"חמחפשת למתנה שעון חיקוי מייקל קורס
תודה
|
|
מקורי זה לאמייקל קורס מקורי ב51 ש"ח
את מתכוונת לדבר כזה?וואי תודה אני התכונתי קישור לכמו מגן ספר אבל לא בדיוק כזה, כלומר שאני מדביקה את זה מאחורי הפלאפון עי דבק אומה ואז אני יכולה לשים שם כרטיסים
זה מתאים לכל פלאפון לא דווקא לנוקיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: