צור ציור צורה
משתמש פעיל
אני חושבת שבחנויות כמו טמבור יהיה לך,אני עכשיו מחפשת לבת שלי גליל נייר לבן לשימוש לעטיפה
למה לא מוצאת את זה בחנויות??
אני חושבת שבחנויות כמו טמבור יהיה לך,אני עכשיו מחפשת לבת שלי גליל נייר לבן לשימוש לעטיפה
אני עכשיו מחפשת לבת שלי גליל נייר לבן לשימוש לעטיפה
מצורף דוגמאות, קישורים שיווקיים לא מנסיון!מחפשת קישור ליצירת מיניאטורות ממתכת
עדיף עם ניסיון
לא צריך סמארטפון בשביל זה?אשמח להמליץ על איי רובוט
שואב מעולה לכלוך ואבק! ושטיפה של מים וניגוב ללא חומר, משתמשת עם שלט ועובד גם עם אפליקציה
משתמשת כבר כמה חודשים וממש מעולה!
אני רכשתי אותו בסייל של מרץ והמחיר היה 450 ש"ח עם קופונים299.99US $ 22% OFF|Ilife A80 Plus Robot Vacuum Mop Cleaner,smart Cellphones Wifi App Control Powerful Suction Electronic Wall ,household Tools - Vacuum Cleaners - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אולי כדאי להמתין קצת שהמחיר ירד חזרה
אפשרי לקבל הנחה של 85 ש"ח עם קוד קופון 7JULY24
ק.ש. מניסיון אישי
יש קישורים לקלמרים?
וזה יספיק להגיע עד שנת הלימודים?
לפני תקופה רציתי גם לרכוש באליאקספרס פליסמנטים, ובדקתי מחירים...יש המלצות על פלייסמנטים יפים ולא יקרים ?
@צור ציור צורה סליחה על הבורות, הכוונה לפלייסמנטים לעיצוב השולחן או תחתיות כמו הקישור המצורף?יש המלצות על פלייסמנטים יפים ולא יקרים
@מאיר 4134 ניסיתי לעשות הזמנה מאמזון והוא כותב לי שזה יגיע ב- 12/09,
איך זה יכול להיות?
לא אמור להגיע תוך יום (בתוך אמריקה)?
יש סיכוי לנסות עוד שבוע וזה ישתנה?לעיתים חסר במחסן ולעיתים רחוקות המשלוח מגיע בכלל מארץ אחרת וחבר שלי הזמין סכינים לחיתוך אומנותי ולקח מעל לחודש עד שהגיע אליו והתברר שהמשלוח יצא בכלל מתאילנד...
יש קישורים לקלמרים?
וזה יספיק להגיע עד שנת הלימודים?
יש סיכוי לנסות עוד שבוע וזה ישתנה?
אין לי מושג איך עושים את זה.הכל יכול להיות.
אבל אולי תנסי לחפש את המוצר דרך מוכר אחר במשלוח זמין יותר
אני התכוונתי לפליסמנט לעיצוב השולחן.@צור ציור צורה סליחה על הבורות, הכוונה לפלייסמנטים לעיצוב השולחן או תחתיות כמו הקישור המצורף?
קש לא מנסיון7.83US $ 30% OFF|Whq 4 Pcs/set Placemats Pvc Table Mat Color Block Dining Disc Pads Coasters Mantel Napperon 30*45cm Plate Bar Tapete De Lugar - Mats & Pads - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ככה זה תמידזה הגיוני שהזמנתי מוצר מאלי והמוכר כבר שלח אותו(החבילה הגיע למרכז ההובלה)וכתוב זמן אספקה משוער 4 באוקטובר? למה ככ מאוחר?
כן, את זה אני יודעת תמיד הם כותבים זמן מאוחר ותכלס זה מגיע יותר מוקדם אבל לי זה מגיע שבועיים לפני פחות או יותר אבל אבל פו זה הרבה זמן לא?ככה זה תמיד
מההתחלה הם כותבים זמן מאוד מאוחר והזמן הזה לא משתנה גם אחר כך
אבל זה יגיע אליך לפני כן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: