יש משהו?מחפשת מכשירי כתיבה איכותיים לבית הספר
(צבעי קרש איכותיים כמו של "ביק" למשל, לורדים שיחזיקו מעמד זמן רב, וכו')
אשמח לקישורים מנסיון!
יש צורך באפליקציה?מצלמת רכב איכותית ומעולה, מצלמת חד וברור ומאוד קל להגדיר אותה ברכב
אפשרי להוסיף מצלמה אחורית/פנימית
ק.ש. מניסיון39.0US $ 30% OFF|Sameuo U2000 Dash Cam Front And Rear 4k 2160p 2 Camera Car Dvr Wifi Dashcam Video Recorder Auto Night Vision 24h Parking Monitor - Dvr/dash Camera - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לא, מעתיקה פעם בשבועיים בערך את ההקלטות למחשביש צורך באפליקציה?
צבעי קרש איכותיות, באיכות גבוההיש משהו?
הבעיה שאין אותם במידות קטנות 23-24
אני מוכרת כזה דברהיי תודה
מחפשת ליבית בלי צווארון
יש דבר כזה?
הבעיה שאין אותם במידה 41.8.9US $ 48% OFF|New Summer Boys Girls Garden Clogs Eva Slip-on Sneaker Unisex Lightweight Kid's Water Shoes Flat Outdoor Beach Sandals For Child - Children Casual Shoes - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנייטיב במידה קטנה13.13US $ 50% OFF|Children's Shoes Designers Clogs Sandals For Girls Boys 2021 Summer Play In The Water Shoes Breathable Quick Dry Casual Shoes - Mules & Clogs - AliExpress
קש
יש כאן עד מידה 45הבעיה שאין אותם במידה 41.
יש למישהו המלצה על מערכת אנדרואיד לקורולה 2008?
מנסיון?בבקשה,
ק.ש.71.72US $ 43% OFF|9" Android Car Stereo Radio For Toyota Corolla E140/150 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 Multimedia Player 2 Din Dvd Speakers - Car Multimedia Player - AliExpress
לא, אני הזמנתי לרכב אחרמנסיון?
לי יש מותגים מוסתריםיש למישהו קישור לילקוט קיפלינג באלי אקספרס?
קישורים לשמקפת שחייה עם מספראני זקוק ל משקפי שחייה באליאקספרס או מאמזון עם מספר שונה בכל אחת מהעיניים אשמח לקבל קישורים בפרט אם יש לכם ניסיון אבל גם אם לא
תודה
מחפשת במידה קטנה מידה 22יש כאן עד מידה 45
קש5.99US $ 50% OFF|Women Flats EVA Sandals Summer Shoes for Women Scarpe Garden Shoes Beach Hollow Loafers Candy Color Sandals Waterproof Mesh| | - AliExpress
אשמח לקבללי יש מותגים מוסתרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: