מחפשת המלצות מניסיון לוילון סלוני אטום (עדיף בגווני הזהב)
תודה !
תודה !
מישהי יודעת מה האיכות?מישהי המליצה לי עליהם
קש
2.43US $ 59% OFF|Silver Plated Huggie Heart Hoop Earrings For Women Geometric Love Earring Crystals Zircon Piercing Silver Jewelry Girls - Hoop Earrings - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.67US $ 45% OFF|925 Silver Ear Buckle Love Heart Hoop Earrings For Women Korean Sweet Lovely Enamel Heart Earrings Girls Party Accessories Gift - Hoop Earrings - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מצ"ב, רכשתי לנעול עגלה באוטובוס, אבל מעולה גם לאופנייםמחפשת מנעול איכותי לאופניים במחיר טוב
כנראה מזוייף ...שלום
מישהוא יודע על הדיסק און קי ממתכת עם זיכרון של 2 טרה שנמכר באליאקספרס ב כ20 ש"ח כולל משלוח
אם זה איכותי ומחזיק מעמד?
אשמח למידע מנסיון
תודה
זה וילון שהזמנתי לפני שנתיים לסלון להורים שלי, הוא עשוי מבד אטום 100%מחפשת המלצות מניסיון לוילון סלוני אטום (עדיף בגווני הזהב)
תודה !
תודה על הפירוט !!ולא מתעוררים מהשמש על הבוקר
הזמנתי את צבע 2, והתליה מסוג HOOKS TOP
יש לקחת בחשבון שסוג התליה הנ"ל מכווץ את הבד ומקטין את הרוחב (גורם לכפלים יפים מאוד)
הוספתי בזמנו כ-חצי מטר לרוחב ומהזויות שמנו בדילוגים
חשוב! רשמתי למוכר איזה גובה אני צריכה והוא אמר לי לשלם על אחד יותר יקר והתאים את הגובה
(בחבילה שלחו גם את החלק החתוך), הגיע תוך 7 ימים עם חברת פדקס עד הבית
לגבי התליה - המוכר שולח כ-10 יחי' מהזויות וזה לא מספיק26.28US $ 35% OFF|Cityincity Plaid Blackout Home Decor Curtain For Living Room Darpe Faux Linen Curtains For Bedroom Rideaux Window Customized - Curtain - AliExpress
אחרי שהגיע הזמנתי ישר עוד
0.01US $ 99% OFF|15PCS Metal Four Fork Curtain Tape Hook Curtain Cloth Ring Clamp Tracks DIY Home Curtain Accessories|Curtain Decorative Accessories| - AliExpress
בתגובות של האנשים לא רשום שהאיכות לא טובה , דווקא אנשים מאוד המליצו והחמיאו על העגילים הנ"למישהי יודעת מה האיכות?
לא בא לי משהו שיחליד תוך שנייה ושיעשה פצעים באוזן...
מחפשת שעון מעורר עם תמונה מכירים מששהו זול?
יותר מהר מאליאקספרס (יכול להיות גם שבוע וחצי)מישהו יודע תוך כמה זמן מגיע הזמנה משיין? ומה האיכות של הבגדי ילדות?
היום גם חברות פשוטות יכולות ומיצרות דיסק און קי איכותי וזול.שלום
מישהוא יודע על הדיסק און קי ממתכת עם זיכרון של 2 טרה שנמכר באליאקספרס ב כ20 ש"ח כולל משלוח
אם זה איכותי ומחזיק מעמד?
אשמח למידע מנסיון
תודה
כמה זמן הוא בשימוש אצלך?היום גם חברות פשוטות יכולות ומיצרות דיסק און קי איכותי וזול.
אני מצאתי דיסק און קי איכותי מאוד לא נאבד בו שום חומר
נכנס להמון מכשירים והעיקר- זול ואיכותי!
64 ג'יגה ב 13 ש''ח
זה חיסכון משמעותי כי היום דיסק און קי משוחזר סאנדיקס 64 ג'יגה עולה 30 ש''ח
וזה חדש לגמרי
אחרי המון חיפושים הגעתי לזה שהכי איכותי זול ושווה
ק''ש מנסיון
2.3US $ 52% OFF|Text Me 64gb Cute Cartoon Penguin Owl Fox Frog Cat Style Usb Flash Drive Usb 2.0 4gb 8gb 16gb 32gb Vreative Pendrive Gift - Usb Flash Drives - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
למי שמפריע החיה אפשר להוציא אותה ואז יש דיסק און קי פס מתכת
חצי שנה+כמה זמן הוא בשימוש אצלך?
לקח לי שבועייםמישהו יודע תוך כמה זמן מגיע הזמנה משיין? ומה האיכות של הבגדי ילדות?
לא מנסיון קשלמישהי יש עוד קישורים של עגילי גולדפילד איכותיים לילדות?
תודה ענקית!!!לא מנסיון קש
החל מ3! שח
0.01US $ 99% OFF|Top Quality Women Fashion Cz Small Hoop Earrings Elegant Statement Gold Color Copper Huggie Earring For Girls Wedding Jewelry - Hoop Earrings - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com0.01US $ 99% OFF|Gold Color Huggies with Cloud Rainbow Enamel Pendant Earring for Women Small Star Smiling Face Hoop Earrings Charms Jewelry Gift|Hoop Earrings| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.73US $ 36% OFF|3pair/set Colorful Hoop Earrings For Women Cute Heart Star Rainbow Geometric Circle Huggie Earring Creative Jewelry Party Gift - Hoop Earrings - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com0.01US $ 99% OFF|Asymmetric Handmade Geometric Natural Stone Pendants Daisy Flower Earrings For Women Golden Circle Stainless Steel Hoop Earrings - Hoop Earrings - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com0.01US $ 99% OFF|New Trendy Rhinestone Small Circle Hoops with Cute Candy Neon Color Heart Hanging Earrings for Women Gold plated Huggies Jewelry|Hoop Earrings| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com0.97US $ 35% OFF|Donarsei Cute Enamel Smiley Earrings For Women Korea Flower Alien Rainbow Heart Tai Chi Ying Yang Smiling Face Drop Earrings - Dangle Earrings - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com3.01US $ 70% OFF|Canner 925 Sterling Silver Orange Crystal Zircon Small Ear Stud Earrings For Women Birthday Gift Huggie Piercing Earring Jewelry - Stud Earrings - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.56US $ 80% OFF|CANNER 2pcs Purple Zircon Enamel 925 Sterling Silver Piercing Stud Earrings Gold Color Ear Studs Cartilage Women Earings Jewelry|Stud Earrings| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com0.01US $ 99% OFF|Vintage Enamel Flower Small Hoop Earrings Trendy Geometric Statement Round Circle Huggie Earring Fashion Jewelry Brincos - Hoop Earrings - AliExpress
מסתכלים בתגובותתודה ענקית!!!
איך יודעים אם זה איכותי?
ולא עגיל שאחרי יומיים יחליד לי?
מזהירה שובוכמובן הוספתי לה את הסוגר מסיליקון שמאחורי האוזן לא יישרט
יש שם בפנים חישוקאבל זה עגילים צמודות
בא לי יותר חישוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: