מתכוונת לכזה דבר?היי
אני מחפשת גם לקנות דיסק חיצוני מאלי אקספרס
אשמח שתשלחו לי קישורים או המצלתות אם קיבלתם
כי כאן כבר לא מופיעים הקישורים
תודה!!
ראיתי שהמליצו עליו כאן כמה פעמים
קש
מתכוונת לכזה דבר?היי
אני מחפשת גם לקנות דיסק חיצוני מאלי אקספרס
אשמח שתשלחו לי קישורים או המצלתות אם קיבלתם
כי כאן כבר לא מופיעים הקישורים
תודה!!
אם זה יגיע בכמה פעימות (אני גם חושב שיגיע ככה, בדרך כלל כל מוכר יש לו את הזמן שלו...) לא יהיה מכס.עשיתי הזמנה של מעל 100 דולר בעלי אקספרס, וזה מתחלק בין כמה מוכרים כמובן.
האם עדיין יש לי מכס?
הזמנה אחרונה שעשיתי הכול הגיע לי בחבילה מאוחדת(של כל המוכרים יחד)...אם זה יגיע בכמה פעימות (אני גם חושב שיגיע ככה, בדרך כלל כל מוכר יש לו את הזמן שלו...) לא יהיה מכס.
בכל מקרה, אפשר לכתוב למוכר שיכתוב על החבילה מחיר נמוך (לכל המוכרים), הם עושים זאת בדרך כלל בלי בעיות.
אז פשוט לבקש מכל מוכר לכתוב על החבילה מחיר נמוך. (לי בפעם האחרונה הגיע ב2 חבילות מ2 מוכרים בהפרש של שבוע וחצי)הזמנה אחרונה שעשיתי הכול הגיע לי בחבילה מאוחדת(של כל המוכרים יחד)...
תודה!
הם מאחדים חבילות שנמוכות מהסכום של תשלום מסהזמנה אחרונה שעשיתי הכול הגיע לי בחבילה מאוחדת(של כל המוכרים יחד)...
תודה!
אני מחפשת במחיר יותר זול, מציאותי? או שזה המחיר לכזו בובהמומלץ מניסיון מגיעה מוכנה
קש
28.45US $ 25% OFF|55cm Reborn Bebe Doll Girl Newborn Toy For Girls Birthday Gifts Cute Baby Dolls Alive Silicone Vinyl Pink Outfit With Toy Bear - Dolls - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אולי כאן, לא מנסיון ק"ש.אני מחפשת במחיר יותר זול, מציאותי? או שזה המחיר לכזו בובה
כזה דבר?מחפשת קישור למוצר חמוד שאפשר להדפיס עליו דברים מאלי אקספרס שיצא לי יותר זול מהארץ...
קש לא מניסיוןמחפשת ארנק לגבר
שאפשר לחרוט או להטביע תמונה /שם
תודה
כזה דבר?מחפשת חלוק לשבת לבן שלוש וחצי ושנה וחצי
משהו שיהיה יפה ולא יראה פיג'מה
דחוףףףף
לא מנסיון, מוצר עם הרבה משובים וציון מעולה.אני מחפשת לקנות מנורה שמתחברת לשקע ואפשר לכסות בשבת, משהו פשוט .
תודה
ק"ש לא מנסיוןמחפשת להזמין פאזל 60 חלקים עם הדפסת תמונה שלי בזול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: