RVR

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני מחפש קישור מניסיון של מכשיר בייביסיטר, מעניין אותי גם מכשיר עם מצלמה וגם בלעדיה, כי עדיין אני לא סגור על עצמי כמה להשקיע בזה. בכל מקרה אני צריך מכשיר שאינו תלותי באפליקציה ובחיבור לסמארטפון.
ק"ש מניסיון

אני רכשתי עם מצלמה, ושמה הרבה פעמים אצל השכנה ועובד מעולה ב"ה
זה לא תלוי באפליקציה, אבל כן צריך חיבור חשמל קרוב ליד הילדים

דוכסוסטוס

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
ק"ש מניסיון

אני רכשתי עם מצלמה, ושמה הרבה פעמים אצל השכנה ועובד מעולה ב"ה
זה לא תלוי באפליקציה, אבל כן צריך חיבור חשמל קרוב ליד הילדים
.
עד לאיזה מרחק הוא קולט? רק לשכנים או שאפשר לצאת גם להליכה?

Eli-7

משתמש מקצוען
D I G I T A L
תודה רבה!
מצאתי כמה באלי אקספרס. יש לך המלצות מנסיון?
מגן לטאבלט יש שם גם מגן מסך
תוודאו איזה דגם המכשיר שלכם
ק"ש

LEVAVOT

משתמש פעיל
@ש.ב.א
באמזון זה טוב? (הבנתי שב-10 לחודש יש 20% על כל האתר)
מצאתי את אלו:

RVR

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

אסתיס

משתמש מקצוען
יש להשיג באלי אקספרס דיסקמן ? עדיין קיים בעולם הדבר הזה? או רק חרדים עדיין משתמשים בענתיקה הזו??;)

Eli-7

משתמש מקצוען
D I G I T A L
יש להשיג באלי אקספרס דיסקמן ? עדיין קיים בעולם הדבר הזה? או רק חרדים עדיין משתמשים בענתיקה הזו??;)
יש ק"ש לא מנסיון

בנימין 5850

משתמש פעיל
האם נתקלתם לאחרונה בזה באמזון?? כל פריט שאני רוצה להוסיף לסל הוא מעביר אותי לעמוד הזה
Screenshot_20211108-224136_Chrome.jpg

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
האם נתקלתם לאחרונה בזה באמזון?? כל פריט שאני רוצה להוסיף לסל הוא מעביר אותי לעמוד הזה

חיננית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יש באמזון מבחר די גדול במחיר זהה לאליאקספרס אך באיכות גבוהה יותר. מצרפת מס' קישורים ל''ש.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה