תודהאין הבדל בין הדגמים פשוט המחיר עולה אם מעונינים להוסיף תיק לעגלה או נילון לגשם, שימו לב לתמונה
אני לקחתי ללא תיק וללא נילון , עגלה בצבע שחור.
תודה
המחיר עכשיו גבוה מאד?
רוצים על העגלה 128 $ + משלוח 126 $ שזה 274 דולר
זאת החברה שתמצא בה מוצרים שנראים בדיוק כמו סאמויקס https://www.prog.co.il/threads/מי-מבין-בנגנים-אני-רוצה-המלצה-לנגן-איכותי-וטוב.551643/post-7782963
זה קשור לסאומיקס?זאת החברה שתמצא בה מוצרים שנראים בדיוק כמו סאמויקס https://www.prog.co.il/threads/מי-מבין-בנגנים-אני-רוצה-המלצה-לנגן-איכותי-וטוב.551643/post-7782963
כתבתי למוכר שהמחיר של המשלוח גבוהכן אולי זה בשביל "המבצעים" שהיו שבוע שעבר וזה ירד בהמשך...או שהמחיר פשוט עלה.
אם יהיה לי קישור זול אעדכן.
יש לי הרבה קישורים לתיקי סמינר של חיקויי מותגים.מחפשת המלצה לתיק לעולה לסמינר.
משהו איכותי וטוב.
תודה מראש!
אשמח מאוד!יש לי הרבה קישורים לתיקי סמינר של חיקויי מותגים.
מותר לעלות פה באשכול קישורים ?אשמח מאוד!
מותר, ואם זה שיווק צריך לציין זאתמותר לעלות פה באשכול קישורים ?
תשלחו לי הודעה פרטית או שתרשמו כתובת מייל ואשלח
היי @זהבהלה אם את לא מעלה תעדכני ואשאיר לך מייל.יש לי הרבה קישורים לתיקי סמינר של חיקויי מותגים.
לא מכיר, אני משער שהנגנים שלהם ושל סאמויקס מגיעים מאותו יצרן, חלק מהנגנים נראים בול אותו דבר.זה קשור לסאומיקס?
אתה מכיר את החברה שהבאתי?
זה מקורי?אני מוכרת בחצי מחיר,
קניתי לבת שלי בתחילת שנה והוא ענק עליה (בת 7 פיצית).
נשאר במצב ממש כמו חדש.
dapaprog gmail.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: