לא נראה לי שזה מכובד לומר ב'ציבור'.תגידו שמות ובאמת אשתדל לא לשמוע אותם.
אם תרצה, פשוט תפסיק לשמוע מוזיקה.
לא נראה לי שזה מכובד לומר ב'ציבור'.תגידו שמות ובאמת אשתדל לא לשמוע אותם.
כמובן שזמר ששר במעורב זה פסול מעיקרו
תגידו שמות ובאמת אשתדל לא לשמוע אותם.
יש לנו את המיילים זה של זה, אני חושב שמחמת נושא הפורום כדאי שנעבור לדבר באישי.כמובן שזמר ששר במעורב זה פסול מעיקרו
תגידו שמות ובאמת אשתדל לא לשמוע אותם.
''אין אדר תש"ס, 20 חבירים פון ארום די גאנצע וועלט זענען געפארן אויף א נסיעה צום הייליגען בעל שם טוב הקדוש זי"ע, אויף שבת פרשת זכור, און דאס דערציילן זיי די שקצים אין אוקריינא זיי קענען נישט פארשטיין פארוואס קומט אזא גרוסיע עולם צו גיין פון יענער עק וועלט פון ישראל און אויך פון אמריקע קיין שטעטעלע מעזבוז מיר געיין מיט פרייד גרויסע צדיקים זיך אלץ דא געדרייט א גאנץ שבת קודש דא וועלן מיר זיין אין מעז'בוז צו זיין ביי דעם הייליגען בעל שם טוב'ס א אטיש, נאך 200 יאר מיר פארגעסן גארנישט, די קדושה אויף יעדן צוריק אויף געפרישט, אין מעז'בוז פזמון: א שבת און מעז'בוז ביים הייליגען בעל שם די טרערן פון הארצן באשעפער שוין נעם מיט קדושה טהרה מעין עולם הבא אין מעז'בוז ס'פרייטאג צונאכט'ס און מ'בעט נאכאנאנד קיין לעקטער נישט דא דעם פארצאטענס דערמאנט אבער די לעכטלעך ביי ציון עס שטראלט נאך און שיינט ביים בעל שם טוב מ'גרייט זיך צום קידוש'ל פרייטיג צונאכט'ס די השגחה עליונה האט ווין אויך געבראכט עס הייבט זיך די פיס אין א טאנצעל מען מאכט'דך אין מעז'בוז מיט גרויסע התלהבות מיר טאנצען ארום תהא שעה הזאת שעת רחמים א קרעכצעל פון הארצען עס קומט'דך אין מעז'בוז פזמון: א שבת און מעז'בוז ביים הייליגען בעל שם די טרערן פון הארצן באשעפער שוין נעם מיט קדושה טהרה מעין עולם הבא אין מעז'בוז א טעם פון גן עדן גאנץ שבת געשפירט די שיינע זמירות ט'מען אויך אנגעפירט אין הייליגען דערפל מיר האבן שפאצירט אין מעז'בוז א חושבע יוד גיט דאס אונז צו פארשטיין אז דער צדיק אין הימל איז גוזר אליין ווער צו זיין ציון זאל קומען צו גיין קיין מעז'בוז אוי רבי אויף אידישע קינדערלך קוק אוי אונזערע צרות שוין זיכער גענוג צובארכענע אידעלעך בעטן אויף גליק אין מעז'בוז פזמון: א שבת און מעז'בוז ביים הייליגען בעל שם די טרערן פון הארצן באשעפער שוין נעם מיט קדושה טהרה מעין עולם הבא אין מעז'בוז די גרויסע צדיקים זיי קוקען אראפ בשעת סעודה שלישית וואס טוט זיך דא אפ שוין לאנג נישט געווען אזא פייער פון קדושה אין מעז'בוז אונזערע תפילה געזאנגן אין הימל ארויף אלע גרויסע צדיקים זיי קומען זיך צינויף און זיי טאנצן דא נאכאמאל אין צדיק'ס הויף דא אין מעז'בוז ס'איז שוין מצואי שבת מען בעט מיט געוויין אוי גאט פון אברהם באגלייט אונז אהיים צוריק אין דעם בלאטע אין גלות מיר גייען פון מעז'בוז מיר בעטן ישועות פאר אונז אלע אויף אמאל און טראגען השפעות פאר פריינד איבעראל אהיים קיין אמעריקע און אויך קיין ישראל אוי רבי! אמעריקע איז נישט מעז'בוז! '' | |
חבורה של הרב מורגנשטרן?באדר תש"ס, 20 חברים מכל העולם יצאו לנסיעה לציון הבעש"ט הקדוש זי"ע לשאבעס פרשת זכור וזה מה שהם סיפרו
חבורה של מרדכי בן דוד. בעבר הוא היה מארגן נסיעות כאלו. אני לא יודע אם היום בגילו, שליט"א, הוא עדיין מארגן. אבל מאוד הייתי רוצה להצטרף לחבורה שהוא מוציא. אם למישהו יש מייל שלו שיכול לתת לי, אשמח מאוד.חבורה של הרב מורגנשטרן?
אוקיי... בכל אופן מב"ד הוא חסיד של הרב מורגנשטרן (שהוא סוג של פלג קבלי בברסלב. הם נוסעים הרבה לקברי צדיקים כך שיתכן שזה קשור, ואולי דרכם תוכל למצוא נסיעה מהסוג הזה)חבורה של מרדכי בן דוד. בעבר הוא היה מארגן נסיעות כאלו. אני לא יודע אם היום בגילו, שליט"א, הוא עדיין מארגן. אבל מאוד הייתי רוצה להצטרף לחבורה שהוא מוציא. אם למישהו יש מייל שלו שיכול לתת לי, אשמח מאוד.
זה יחסית חדש אצל מב"ד. הנסיעה ההיא היתה אולי הראשונה שמב"ד בעצמו ארגן.אוקיי... בכל אופן מב"ד הוא חסיד של הרב מורגנשטרן (שהוא סוג של פלג קבלי בברסלב. הם נוסעים הרבה לקברי צדיקים כך שיתכן שזה קשור, ואולי דרכם תוכל למצוא נסיעה מהסוג הזה)
זה בערך שלוש שעות אומן מז'יבוז'. אבל מי שהיה שם ומכיר את הכבישים, יודע שכל הדרך יש קפיצת הדרך למהדרין....אכן שיר מרגש.
הרב מורגנשטרן ודאי נראה בסרטון. עם הקפוטה הלבנה.
יש מצב שאני מזהה בסרטון את המשפיע הברסלבי ר' פנחס בונקר? או שזה סתם מישהו מאד מאד מאד דומה
לפי התמונות הם ביקרו אח"כ בעוד מקומות, וטרחו גם להגיע לאומן, שרחוקה ממז'בוז' למיטב זכרוני איזה ארבע חמש שעות נסיעה לפחות
ואני קרבת אלוקים לי טובואני קרבת אלוקים
יהיו לרצון
בכל יום ויום אברכך ואהללה שמך לעולם,מאך א ברכה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: