הטסת רחפן, זה פחות הלימודים,אפה לומדים וכמה עולה הלימודים?
לא מומלץ להטיס רחפן שהוא לא מקצועי מעבר לטווח קטן. השליטה לא טובה.יש רחפנים יקרים שרשום עליהם טווח של 20 קיל', האם זה אמיתי? כמה הטווח הממוצע של רחפן מגיע?
איזה רחפן מגיע בארץ לטווח של יותר מ- 2 קילומטר?לגבי הטסה כמו שאמרו זה עניין של ניסיון עדיף להתחיל עם רחפן זול אני ממליץ על רחפנים של חברת SYMA 21W
או 22W זה כולל מצלמה טווח המחרים הוא בערך 100 עד 200 ש"ח (להזמין מחו"ל ולא לקנות בארץ שזה עולה יותר מפי 2 ) או רחפן של שיומי עולה בערך 700-800 שח ויש את כמובן את הרחפנים של DJI שהם משמעותי יותר יקרים
טווח טיסה ברחפנים הזולים נע מ100 מטר עד קילומטר יש רחפנים שיש להם אפשרות של חזרה הביתה ביקרים יותר הטווח נע מקילומטר עד 10 קילומטר ואפשר לראות באפליקציה ייעודית היכן הרחפן נמצא על המפה
כפי שידוע לי רק רחפנים של DJI כמו פנטום בטווח מחיר של 4000 ש"חאיזה רחפן מגיע בארץ לטווח של יותר מ- 2 קילומטר?
לי יש רחפן של dji מיני פרו 4 fly שעולה קרוב לשש וכתוב עליו טווח של 20 קילו', אך לאחר הקנייה הוברר לי שהוא מגיע בקושי ל 2 קילומטר, בקושי, וגם זה רק במקום פתוח וכנראה שלרוב זה יהיה פחות. לכן אני שואל איזה רחפן כן יגיע מעבר ל2 ואף הרבה יותר?כפי שידוע לי רק רחפנים של DJI כמו פנטום בטווח מחיר של 4000 ש"ח
או אנספייר בטווח מחירים של 10000 ש"ח
פרטים ליצירת קשר?האם יש מישהו שיסכים להשכיר את הרחפן שלו ליום יומיים כדי לבדוק האם שווה להשקעה לצילום (כמובן בשטחים פתוחים ובאחריות מלאה) או שמכיר השכרה של רחפן?
לפי מה שידוע לי פנטום 4 יכול להגיע עד 3.5 קילומטרלי יש רחפן של dji מיני פרו 4 fly שעולה קרוב לשש וכתוב עליו טווח של 20 קילו', אך לאחר הקנייה הוברר לי שהוא מגיע בקושי ל 2 קילומטר, בקושי, וגם זה רק במקום פתוח וכנראה שלרוב זה יהיה פחות. לכן אני שואל איזה רחפן כן יגיע מעבר ל2 ואף הרבה יותר?
מישהו מכיר מעבדה שמתקנת רחפני dji?
יצא רחפן מיני חדש של DJI בגודל כף יד להטסה ישירות מהיד הדגם נקרא DJI NEO והוא עולה רק 200 דולר בB&H,
רק שאין לו הימנעות מכשולים אבל הוא חוזר לבד בחזרה, מצלמה וידיאו באיכות 4K ומצלמה 12 MP
אין לי את הקישור כרגע, פשוט תחפשו DJI NEO
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: