אכן, היה אלרגן שהוא לא צורך תדיר.מאוד יכול להיות שהתגובה היא לא לסוכריה אלא למשהו נוסף שהגיע אליו באותה הזדמנות.
אבל הוא נחשף לאלרגן (בוטנים) כבר ביום חמישי ובליל שבת - לפיכך לא כ"כ נראה לי שהבוטנים אחראים לבלאגן.
אכן, היה אלרגן שהוא לא צורך תדיר.מאוד יכול להיות שהתגובה היא לא לסוכריה אלא למשהו נוסף שהגיע אליו באותה הזדמנות.
ולפני ההתקף הוא נחשף לבוטנים? יש מצב שיחד עם הסוכריה הוא אכל משהו שמכיל בוטנים?אכן, היה אלרגן שהוא לא צורך תדיר.
אבל הוא נחשף לאלרגן (בוטנים) כבר ביום חמישי ובליל שבת - לפיכך לא כ"כ נראה לי שהבוטנים אחראים לבלאגן.
לפעמים לוקח לגוף זמן לפתח נוגדנים, גם אצלי אכלו ביצים כמה פעמים עד שהתפתחה אלרגיה.ולפני ההתקף הוא נחשף לבוטנים? יש מצב שיחד עם הסוכריה הוא אכל משהו שמכיל בוטנים?
כי גם ההתקף של הבן שלי לבוטנים קרה רק בחשיפה השלישית והרביעית..........
בדיוק. כל האלרגנים של הבן שלי התגלו בחשיפות מאוחרות, ולדגים אפילו אחרי שנה שלימה שאכל בלי שום בעיה..לפעמים לוקח לגוף זמן לפתח נוגדנים, גם אצלי אכלו ביצים כמה פעמים עד שהתפתחה אלרגיה.
דווקא ממש הגיוני שכן.אכן, היה אלרגן שהוא לא צורך תדיר.
ולפני ההתקף הוא נחשף לבוטנים? יש מצב שיחד עם הסוכריה הוא אכל משהו שמכיל בוטנים?
כי גם ההתקף של הבן שלי לבוטנים קרה רק בחשיפה השלישית והרביעית..........
לפעמים לוקח לגוף זמן לפתח נוגדנים, גם אצלי אכלו ביצים כמה פעמים עד שהתפתחה אלרגיה.
חידשתם לי.דווקא ממש הגיוני שכן.
תגובה לא מגיעה (כמעט) אף פעם בחשיפה ראשונה.
בכל אופן הכתובת שלך עכשיו זה אלרגולוג. לא רופא ילדים.
אם היא מבוגרת לא בטוח שהיא מעודכנת.חידשתם לי.
למעשה, יצרתי קשר עם רופאת הילדים ע"מ שהיא בעצם תנפיק הפניה לאלרגולוג למרות שאיני בטוחה שיש צורך בהפניה כי היינו בעבר במעקב. אבל היא התחילה להרצות לי תורה שלמה על אלרגיה. היא רופאה מבוגרת מאד אחראית עם רזומה מאד עשיר. ומשום מה היא לא הועילה בטובה לעשות את מבוקשי. מה שאומר שכעת אני אמורה לדרוש הפניה לאלרגולוג.
יש המלצה למישהו טוב בכללית ירושלים?
אפשר לנסות לקבוע תור לאלרגולוג ולשאול אם אתם צריכים הפניה, אם צריך אז לדרוש, חבל לבזבז אנרגיה סתם.למעשה, יצרתי קשר עם רופאת הילדים ע"מ שהיא בעצם תנפיק הפניה לאלרגולוג למרות שאיני בטוחה שיש צורך בהפניה כי היינו בעבר במעקב. אבל היא התחילה להרצות לי תורה שלמה על אלרגיה. היא רופאה מבוגרת מאד אחראית עם רזומה מאד עשיר. ומשום מה היא לא הועילה בטובה לעשות את מבוקשי. מה שאומר שכעת אני אמורה לדרוש הפניה לאלרגולוג.
אא"ט כאשר ילד אטופי מקבל זריקות ביולוגיות זה נכות
הקפצה!מנסיון אישי???
אם כן אשמח לדעת על אלו סעיפים קיבלתם?
בוודאי, רק אין לי אפשרות להודעות פרטיות בפרוג.@תורה שבע"פ אשמח לשאול שאלה בפרטי אם אפשר
תודה, אם בסדר מבחינתכם שתאותתו כשאתם פה ואתן כתובת מייל ומיד אמחקבוודאי, רק אין לי אפשרות להודעות פרטיות בפרוג.
האם זה בסדר מצידכם שנעשה נסיון נוסף@מילקי עם קצפת
אני מחובר כרגע
המידע שנתתם מעט חסר.שאלה למבינים
תינוק בן שנה עם אלרגיה לחלב - נחשף בטעות והתנפח קלות
בפועל בדיקת ראסט -בערכים סבירים 0.98
בטסט עורי -5/8
הגיוני שהגיב בנפיחות למרות הנתונים האלה ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: