השיער!!!.... עט פיילוט
צפה בקובץ המצורף 509433
השיער!!!.... עט פיילוט
צפה בקובץ המצורף 509433
יפה אש.... עט פיילוט
צפה בקובץ המצורף 509433
וואיגם אני מצטרפת! גיריתם אותי כל כך, שלא יכלתי לחכות!! אבל מה לעשות שיש עיסוקים...ב"הצפה בקובץ המצורף 301321
פליז לפנות לנט פרי, ולנסות לבקש שיפתחו, בצירוף בקשה כללית על הפורום..... עט פיילוט
צפה בקובץ המצורף 509433
הבעת תמיכה ל @ronitg;
תתעלמו מכל הקישקושים שסביב בבקשה. ציירתי את זה תוך כדי עבודה, כשהכלים היחידים שבידי הם דף נייר משומש שהצלתי מגריסה ועט כדורי שמצאתי מתחת לאחד מהשולחנות. לא תאמינו כמה קשה למצוא שם עט נורמלי לציור!
(אני מזה מקווה שהבוס שלי לא קורא זה - ואם כן - זה היה רק תוך כדי טלפונים. ברצינות! ההוכחה: לקח לי שלושה ימים)
בכל מקרה, זה מה שקורה כשלוקחים לבנאדם את הלוח שלו לשלושה שבועות.
יוסף דיאלידן:
....תודה!!יפה אש
האא! אז ככה יודעים!!!זה לא בת. יודעים לפי הגבות
רכים ונעימים! יפים מאדהנה כמה קישקושים
קליל וחמוד!אהבתי
וחבל שזה כבר לא ב'מודה'..חייבים להגיד שזה הציורים הכי יפים שיש
מכיוון שזה בעט/עיפרון חפשי
מדהים
כאן נותנים במה טובה לזה...וחבל שזה כבר לא ב'מודה'..
אני אישית מציירת הרבה בעיפרון אבל אין לי זמן להיכנס לתחום הדיגיטל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: