מקסים! בניה מעולהמהימים האלה שאתה לא יודע מה יהיה עוד רגע המזג אויר...צפה בקובץ המצורף 350413
מקסים! בניה מעולהמהימים האלה שאתה לא יודע מה יהיה עוד רגע המזג אויר...צפה בקובץ המצורף 350413
PIGMA FBאיזה עט? שתף
אפשר למצוא בחנויות. אני מזמין חבילות של 10 אצל הספק שלי.PIGMA FB
איביי,
קצת יקר, 20 ש"ח לזוג עטים, אבל למי שאוהב אינק בעוביים דינמיים, גן עדן. השפיץ הוא שילוב של עט רגיל ומכחול. לא ברור. סוג של סיליקון. וואו.
זה בעיקר העט שאתה עושה איתו את האינקים שלך?אפשר למצוא בחנויות. אני מזמין חבילות של 10 אצל הספק שלי.
כן. אני לא מכיר את היבואן אבל החנות שאני מזמין אצלו נמצא בנתניה. אני מאמין שאפשר לרכוש בכל הארץזה בעיקר העט שאתה עושה איתו את האינקים שלך?
ומי הספק השווה?
אולי צלם לנו את הכלים הפיזיים שאתה משתמש בהם? תן איזו סקירה מעניינת על עטים ועפרונות וכלים גרפיים, בעולם שבו כולם עם סינטיק...
יותר מאוחר בלי נדר... בנתיים:אולי צלם לנו את הכלים הפיזיים שאתה משתמש בהם? תן איזו סקירה מעניינת על עטים ועפרונות וכלים גרפיים, בעולם שבו כולם עם סינטיק...
אני אשמח לראות את השפיץ של העט כי אני קניתי לארונה עט מכחול שאני מחליפה את הדיו
הוא נהדר מצריך שליטה אימתנית עליו אבל האינק משנה את עוביו נהדר
החיסרון שלו אורך השפיץ ובגלל שהוא גמיש זה לא קל
pentel זה שם החברה
faber-castell זה יברה נוספת של עטים שהם גם כמו מכחולים יש להם גמישות אבל מזכירים יותר לורדים יש לי אותם גם באפורים
איזה מלך!!משהו שפעם העלה @אבימי מאוד נתן לי תאבון וחשק לעשות את זה קצת יותר ראליסטי לביינתים נעצרתי כי חבל לי על הזמן היקר אבל אני רואה בזה גדולות.. משתף אותכם במצב הקיים כעת בעז"ה שיגמר כמובן שאשתף אותכם.
מעשה ידי אבימי האלוף:
צפה בקובץ המצורף 376873
וזה מה שאני באמצעצפה בקובץ המצורף 376874
אוקיי נעשה את זה למרות ששליח בהודו הוא שלומפראיזה מלך!!
ואיזו צביעה מהממת ביופיה!
בסקיצה המקושקשת שלי לא הדגשתי את זה, אבל אם הייתי ממשיך הייתי מדגיש את הקונפליקט בין הדינוזאר עם הקווים השבורים, לבין החבדניק, שיהיה מסודר וישר.
מדהים!!משהו שפעם העלה @אבימי מאוד נתן לי תאבון וחשק לעשות את זה קצת יותר ראליסטי לביינתים נעצרתי כי חבל לי על הזמן היקר אבל אני רואה בזה גדולות.. משתף אותכם במצב הקיים כעת בעז"ה שיגמר כמובן שאשתף אותכם.
מעשה ידי אבימי האלוף:
צפה בקובץ המצורף 376873
וזה מה שאני באמצעצפה בקובץ המצורף 376874
תודה אולי אני יעשה איזה סרטוןמדהים!!
נראה שיש לך דרך מעניינת מאוד לצבוע
אשמח לשיתוף
PIGMA FB
איביי,
קצת יקר, 20 ש"ח לזוג עטים, אבל למי שאוהב אינק בעוביים דינמיים, גן עדן. השפיץ הוא שילוב של עט רגיל ומכחול. לא ברור. סוג של סיליקון. וואו.
מחכים! זה אדיר!אוקיי נעשה את זה למרות ששליח בהודו הוא שלומפר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: