דרוש מידע אשדוד, פארק לכיש והדיונות, כמה שאלות....

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי שאלה לגבי הדיונות.
בתור אשדודית. אני תמיד עוברת שם ורואה ג'יפים וסימני גלגלים לרוב על ההר.
לא מסוכן ללכת לשם עם ילדים???
אני מתארת לעצמי שג'יפ לא ממש נוסע לאט. והילדים מסתובבים באיזור שהוא ממש כביש.
יש מקומות שג'יפים לא נוסעים?

נועה ב

משתמש מקצוען
הדיונות ליד הרכבת
יש לרדת בתחנה הראשונה של קו 450/451 ולחזור מרחק הליכה של עד 1/4 שעה
משם יש לחזור לכביש הראשי רח' מנחם בגין לקחת קו 8 או 4 עד התחנה האחרונה של רח' שבי ציון פינת רוגוזין ברובע א' נסיעה של כחצי שעה (זה בעצם לחצות את כל העיר מהפינה הדרום מזרחית - דיונות עד צפון מערבית - פארק לכיש) משם הליכה של כ10 דקות לפארק לכיש, פארק לכיש פתוח, בכניסה הראשית של פארק לכיש ניתן ללכת ימינה את כל הפארק, יש בדרך הרבה חיות טהורות כמו צבאים יחמורים עיזים וכד' וכן את השיט החדש, ושמאלה מהכניסה הראשית מגיעים לשפך של נחל לכיש לים ושם יש את פארק הפיראטים שהמתקנים בו סגורים כיום.
מפארק לכיש יש לחזור להיכן שירדתם מקו 8 או4 ולעלות על קו 5 שמביא אתכם עד החוף הנפרד, נסיעה של כ10-15 דקות.
פארק אשדוד ים פתוח רק לרכיבת אופניים עם קסדה או רכיבה על סקטבורד או משחק בכדורגל/כדורסל בין 16:00-23:00 יש שומר בכניסה שבודק זאת.
וואו פרוט מושלם!!
יישר כח!

נועה ב

משתמש מקצוען
הדיונות ליד הרכבת
יש לרדת בתחנה הראשונה של קו 450/451 ולחזור מרחק הליכה של עד 1/4 שעה
משם יש לחזור לכביש הראשי רח' מנחם בגין לקחת קו 8 או 4 עד התחנה האחרונה של רח' שבי ציון פינת רוגוזין ברובע א' נסיעה של כחצי שעה (זה בעצם לחצות את כל העיר מהפינה הדרום מזרחית - דיונות עד צפון מערבית - פארק לכיש) משם הליכה של כ10 דקות לפארק לכיש, פארק לכיש פתוח, בכניסה הראשית של פארק לכיש ניתן ללכת ימינה את כל הפארק, יש בדרך הרבה חיות טהורות כמו צבאים יחמורים עיזים וכד' וכן את השיט החדש, ושמאלה מהכניסה הראשית מגיעים לשפך של נחל לכיש לים ושם יש את פארק הפיראטים שהמתקנים בו סגורים כיום.
מפארק לכיש יש לחזור להיכן שירדתם מקו 8 או4 ולעלות על קו 5 שמביא אתכם עד החוף הנפרד, נסיעה של כ10-15 דקות.
פארק אשדוד ים פתוח רק לרכיבת אופניים עם קסדה או רכיבה על סקטבורד או משחק בכדורגל/כדורסל בין 16:00-23:00 יש שומר בכניסה שבודק זאת.
במידה ואני רוצה להגיע ישירות לפארק לכיש, קוים 450/451 מגיעים?

סייעתא דישמיא

משתמש רשום
במידה ואני רוצה להגיע ישירות לפארק לכיש, קוים 450/451 מגיעים?
לא
צריכים לרדת באחד מהרובעים ג' או ח' ושם לקחת קו 8 או 4
אולי עדיף לרדת בתחנת האדמור מפיטסבורג בג' שם יש גם קוים 2 ו- 2א בחלק משעות היום (נראה לי בעיקר בבוקר) שמגיעים ממש עד פארק לכיש

נעמי

לעיצוב שמעיף גבוה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
תודה,
כתבת שאתם לא נוסעים בלי קרש קשור בחוט, מה פרוש?
קרש גדול ועבה אולי סדוויץ עם חור בקצהו וקשור חבל. הילדים יושבים והאבא תופס בחבל במעלה הדיונה ובמורדה.
(זה תפקיד של אבו'ת)....
אשדוד ים נראה לי, נכון @נעמי- מעצבת גרפית?
כן.
והכי קרוב החוף הדתי....

bujo bizual

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
(זה תפקיד של אבו'ת)....
:eek: :eek: :eek: :eek:
2311_RcpV7HPJMBjhN50PclOmQMhIYQHdiyge.gif

היימישע מארגג'

משתמש רשום
להפך...

היי-
תודה לכל המסייעים תבורכו מפי עליון אמן!!
חזרנו עכשיו מאשדוד, איזה כייף היה!!!
אז תודה לכולכם על כל הפרטים והפרטי פרטים עזרתם לנו מאד!!!
באמת!!
אולי תספרי לנו קצת איפה הייתם??? שנהנה גם אנחנו...

היימישע מארגג'

משתמש רשום
משהו יכול להסביר לי איך מגיעים מהמרינה הכחולה לפארק לכיש, בלי רכב?
ומה מומלץ יותר אשדוד ים-אם יהיה פתוח או לכיש???
ומראש-תודה...

מפתחות - מאגר דירות.

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
ביום שני ההייתי באשדוד.
אשדוד ים סגור.
לכיש פתוח [מקום מדהים חיות לילדים. שיט בחמישים ש"ח {יש תור של שעה אז מזמינים והולכים)]
המרינה קצת רחוקה לקחנו מונית שלקחה חמישים ש"ח לכל המשפחה. [0502495835]
יש אוטובוס חזור מלכיש, ואפשר ללכת לעשות מנגל וקרטינג באשדוד. יש גינות ענקיות ברובע ג'

316

משתמש צעיר
עוד שאלה בנושא
מ מבין השלושה קרב אחד לשני מרחק הליכה של כמה דקות
פארק לכיש
פארק אשדוד ים
פארק הפיראטים
וכן מה הכי מתאים לגילאי 2-8?
בתודה מראש

miku

משתמש צעיר
עוד שאלה בנושא
מ מבין השלושה קרב אחד לשני מרחק הליכה של כמה דקות
פארק לכיש
פארק אשדוד ים
פארק הפיראטים
וכן מה הכי מתאים לגילאי 2-8?
בתודה מראש
לכיש והפיראטים במרחק כמה דקות הליכה, כשהדרך היא טיילת יפה. מתאים לגמרי לגילאי 2-8.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה