דרוש מידע ארנונה

מעשי

משתמש פעיל
אני ממש בור בארנונה - אשמח אם מישהו יכול לענות לי
ארנונה על דירה זה סכום קבוע או שזה משתנה?
אם זה משתנה באיזה סדר גודל של סכום זה משתנה?

genius

משתמש פעיל
אני ממש בור בארנונה - אשמח אם מישהו יכול לענות לי
ארנונה על דירה זה סכום קבוע או שזה משתנה?
אם זה משתנה באיזה סדר גודל של סכום זה משתנה?
זה סכום קבוע שתלוי בגודל הדירה ובאיזור שאתה גר בו

yossilang

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תקציר:
ארנונה היא מס מוניציפלי המוטל על תושבי יישוב מסוים לצורך מימון פעולתה של הרשות המקומית. הקריטריונים העיקריים לגובה הארנונה הם:
סוג השימוש בנכס (מגורים, מסחר, משרדים, תעשייה וכדומה),
שטח הנכס שעליו היא מוטלת,
מצבו הכלכלי והגופני של התושב (לתושבים עם לקויות שונות יש הנחות שונות)
ומיקומו של הנכס (שכונת יוקרה, אזור מסחרי מפותח, שכונה המאוכלסת בידי תושבים בעלי אפיון סוציו-אקונומי נמוך וכן הלאה).

מעשי

משתמש פעיל
אני משלם את התשלומים לשותף שלי פעם בכמה חודשים, ולפי החשבון כל חודשיים זה יצא אחרת,
זה בטוח לא תלוי בעוד פרמטרים?

לאה הההה

משתמש פעיל
ארנונה נקבעת בכל שנה בצו המיסים ע"י הרשות המקומית
היא צמודה למדד ולכן השינוי היחיד בכל חשבון דו חודשי יכול להיות משינויי במדד בלבד
השינוי הזה מתבטא בכמה שקלים לא רציני.

רק תשלומים שתלויים בשעון משתנים באופן משמעותי, אולי התשלום שלכם כולל תשלומים נוספים

yossilang

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
דבר ראשון הארנונה היא תשלום שנתי. אמנם ניתן לשלמה בפריסה לתשלומים אך היא תשלום שנתי המחולק למספר תשלומים כך שבאמצע השנה אין שינו בין תשלום לתשלום. אולי התשלום צמוד למשהו שאתה לא מודע לו או שהוא מכיל מרכיב נוסף על הארנונה עצמה ולכן יש שינוי בין תשלום לתשלום?

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אצלנו הארנונה יורדת בתשלומים לאורך השנה (בהוראת קבע), והתשלומים לא זהים כל חודש, ז"א הסכום הכללי לא מחולק באופן שווה.

אולי מעניין אותך גם...