מידע שימושי ארטיק ערגליות- הדרכה מצולמת

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
שימו לב

להזכיר שזה מזונות ולא כמו שחשבנו שהכל:):):)
 

דוש

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מדהים גם לידיים שמאליות

אין מילים!!!!

הפעם עשית לי חשק לנסות
תודה על שיתוף ככ מפרגן
ובקשר לברכה אם שולחים לכיתה או משהו כזה
אז כדאי להוסיף כי מבחוץ זה לא נראה כך
ושוב ושוב תודה

אגב מישהי כתבה:
"שומרת במועדפים,
בטוחה שנכין בקרוב!"
איך עושים את זה? לשמור במועדפים?
תודה
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י תמי1;1916424:
השוקולד המומס לא מתקשה בכוס בינתיים?

אם השוקולד הספיק להתקשות אפשר להשרות את הכוס במים רותחים ולהיזהר ששום טיפת מים לא תיכנס לשוקולד שלא ייהרס-כך בקר לימדה אותי!

אציין שעד כמה שזכור לי השיטה הזו לא כ''כ מעדפת עליה ,
אולי היא תלמד אותנו דרך יותר מוצלחת?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י חדוי כנרת;1916442:
אם השוקולד הספיק להתקשות אפשר להשרות את הכוס במים רותחים ולהיזהר ששום טיפת מים לא תיכנס לשוקולד שלא ייהרס-כך בקר לימדה אותי!

אציין שעד כמה שזכור לי השיטה הזו לא כ''כ מעדפת עליה ,
אולי היא תלמד אותנו דרך יותר מוצלחת?
אכן זו הדרך. זהירות שאדי המים לא יכנסו לשוקולד.
בד"כ שוקולד שהומס עם שמן לא מתקשה כל כך מהר אלא אם כן מכניסים להקפאה.
 

חני ראובני

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נראה לי שנהייתי מכורה למתכונים שלך..

קניתי ערגליות והבטחתי חגיגית לילדים שננסה בקרוב,

(ואל דאגה , בשביל ההדרכות המעולות שלך פה הצילום שלך מספיק בהחלט,)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י חני ראובני;1916769:
נראה לי שנהייתי מכורה למתכונים שלך..

קניתי ערגליות והבטחתי חגיגית לילדים שננסה בקרוב,

(ואל דאגה , בשביל ההדרכות המעולות שלך פה הצילום שלך מספיק בהחלט,)

חשבתי עליך בהדרכה הזו. זול...

ולגבי הצילום- רבי, ניחמתני.....
אולי יום אחד נעשה עסקת ברטר- את מצלמת ואני משאירה לך טעימות....
 

חני ראובני

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י hbecker;1916777:
חשבתי עליך בהדרכה הזו. זול...

ולגבי הצילום- רבי, ניחמתני.....
אולי יום אחד נעשה עסקת ברטר- את מצלמת ואני משאירה לך טעימות....

תודה לך!

ובעסקאות כאלה איתך בטח רק נרויח.. אני אשמח..
 

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
זהו, הגיע הזמן להוציא ספר.
או לחילופין לפתוח מדור בעיתון.
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
בקר המדהימה , מרוב שזה כ"כ מדהים כל המתכונים שלך, ובמיוחד הטוב לב הנדיר
אני מוכנה לבנות את הגריד של הספר מתכונים העתידי , וכמה עמודים שאצליח בע"ה , אולי יהיו עוד כמה גרפיקאיות שלתועלת כולן תתרומנה מזמנן פה ושם להשלים לפי הגריד שאני יבנה
ואולי גם תהיינה כמה צלמות נחמדות כאלה :)

אז אם יש מי שמוכנה להחזיר קצת לבקר ויש לה אפשרות - שתצלצל
מגיע לך!!
 

רי

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
אני באמצע לעשות לסיוםשל הבן שלי (הוא עוד ער...)
כמה זמן לוקח לשוקולד להתקשות על ה"ארטיקים" כדי לעשות את השכבה הלבנה?
וגם האם אפשר להכניס את זה לשקית צלופן או שצריך לקחת את זה על הקלקר לחיידר
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י OR_Design;1916811:
בקר המדהימה , מרוב שזה כ"כ מדהים כל המתכונים שלך, ובמיוחד הטוב לב הנדיר
אני מוכנה לבנות את הגריד של הספר מתכונים העתידי , וכמה עמודים שאצליח בע"ה , אולי יהיו עוד כמה גרפיקאיות שלתועלת כולן תתרומנה מזמנן פה ושם להשלים לפי הגריד שאני יבנה
ואולי גם תהיינה כמה צלמות נחמדות כאלה :)

אז אם יש מי שמוכנה להחזיר קצת לבקר ויש לה אפשרות - שתצלצל
מגיע לך!!

חמודה. את מקסימה.
אבל אני ממש לא בשלה לזה. לא מרגישה בטוחה בעצמי מספיק בשביל ספר...אולי יום יבוא.
בינתיים יש לכם ספר וירטואלי.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י רי;1916816:
אני באמצע לעשות לסיוםשל הבן שלי (הוא עוד ער...)
כמה זמן לוקח לשוקולד להתקשות על ה"ארטיקים" כדי לעשות את השכבה הלבנה?
וגם האם אפשר להכניס את זה לשקית צלופן או שצריך לקחת את זה על הקלקר לחיידר

אפשר להכניס לשקית צלופן. לא לוקח הרבה זמן להתייבש. את יכולה לשים במקרר ל-2 דקות. לא יותר כדי שהערגלית לא תתקרר אז השוקולד הלבן יתייבש מהר בגלל הקור ולא יזל. למרות שגם אם הוא לא "נוזל" זה יפה.
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
נכתב ע"י hbecker;1916817:
חמודה. את מקסימה.
אבל אני ממש לא בשלה לזה. לא מרגישה בטוחה בעצמי מספיק בשביל ספר...אולי יום יבוא.
בינתיים יש לכם ספר וירטואלי.

ההצעה שלי בתוקף עד --- :)
אנחנו מחכות!
 

חלב

משתמש מקצוען
לא יאומן איזה יופי ואיזו קלות!
יש לי הארה ושאלה:
הארה- אם שמים את הערגליות בפריזר לפני הטבילה בשוקולד (כשהמקלות כבר בתוך המילוי) הוא מתקשה מהר יותר.
שאלה - באיזו צורה אפשר להגיש/לשלוח את הארטיקים לאירוע? חייבים ליצור משטח עם חורים? יש לך רעיון אחר?
תודה מראש!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י חלב;1916845:
לא יאומן איזה יופי ואיזו קלות!
יש לי הארה ושאלה:
הארה- אם שמים את הערגליות בפריזר לפני הטבילה בשוקולד (כשהמקלות כבר בתוך המילוי) הוא מתקשה מהר יותר.
שאלה - באיזו צורה אפשר להגיש/לשלוח את הארטיקים לאירוע? חייבים ליצור משטח עם חורים? יש לך רעיון אחר?
תודה מראש!

ההארה שלך במקרה זה היא בעוכרי ההכנה של הארטיקים האלה מכיון שאמנם השוקולד יתקשה מהר יותר כי הערגלית קרה. אבל אז כשנשים שכבה שניה של השוקולד הלבן הוא יתייבש מהר מאוד בגלל הקור ולא יתן לנו אפקט של "נזילה". לכן דוקא כאן לא מומלץ להקפיא.
בדברים שמצפים ציפוי אחד באמת מקפיאים. מקווה שהבנת מה שהתכוונתי.

לגבי הגשה-
עטפנו לקידוש כל אחד בצלופן קטן עם פפיון כשהמקל חציו בצלופן וחציו בחוץ והפפיון קשור במקום חיבור המקל לארטיק. חמוד חמוד.

אפשר גם להניח בקערה במפוזר.
 

חלב

משתמש מקצוען
נכתב ע"י hbecker;1916863:
ההארה שלך במקרה זה היא בעוכרי ההכנה של הארטיקים האלה מכיון שאמנם השוקולד יתקשה מהר יותר כי הערגלית קרה. אבל אז כשנשים שכבה שניה של השוקולד הלבן הוא יתייבש מהר מאוד בגלל הקור ולא יתן לנו אפקט של "נזילה". לכן דוקא כאן לא מומלץ להקפיא.
בדברים שמצפים ציפוי אחד באמת מקפיאים. מקווה שהבנת מה שהתכוונתי.

לגבי הגשה-
עטפנו לקידוש כל אחד בצלופן קטן עם פפיון כשהמקל חציו בצלופן וחציו בחוץ והפפיון קשור במקום חיבור המקל לארטיק. חמוד חמוד.

אפשר גם להניח בקערה במפוזר.

הבנתי לגמרי.
ושאלה נוספת: חשבתי להשתמש בערגלית תות ובציפוי של השוקולד הלבן לטחון היטב כמה תותים מהקפאה ולהוסיף לשוקולד עמ"נ שיהיה ורדרד וגם טעים. (שוקולד לבן לפעמים קצת מזכיר טעם של מרגרינה) נראה לך שהתותים יפריעו לשוקולד להתקשות? בהנחה שלא אשים הרבה. בערך 1/4 כמות תות על 1 כמות שוקולד.
שוב תודה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צח

א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה