נכתב ע"י מוריהלי;1916266:להזכיר שזה מזונות ולא כמו שחשבנו שהכל
נכתב ע"י תמי1;1916424:השוקולד המומס לא מתקשה בכוס בינתיים?
נכתב ע"י מוריהלי;1916266:להזכיר שזה מזונות ולא כמו שחשבנו שהכל
נכתב ע"י hbecker;1916272:נראה לי שזה ברור.
אכן זו הדרך. זהירות שאדי המים לא יכנסו לשוקולד.נכתב ע"י חדוי כנרת;1916442:אם השוקולד הספיק להתקשות אפשר להשרות את הכוס במים רותחים ולהיזהר ששום טיפת מים לא תיכנס לשוקולד שלא ייהרס-כך בקר לימדה אותי!
אציין שעד כמה שזכור לי השיטה הזו לא כ''כ מעדפת עליה ,
אולי היא תלמד אותנו דרך יותר מוצלחת?
נכתב ע"י חני ראובני;1916769:נראה לי שנהייתי מכורה למתכונים שלך..
קניתי ערגליות והבטחתי חגיגית לילדים שננסה בקרוב,
(ואל דאגה , בשביל ההדרכות המעולות שלך פה הצילום שלך מספיק בהחלט,)
נכתב ע"י hbecker;1916777:חשבתי עליך בהדרכה הזו. זול...
ולגבי הצילום- רבי, ניחמתני.....
אולי יום אחד נעשה עסקת ברטר- את מצלמת ואני משאירה לך טעימות....
נכתב ע"י OR_Design;1916811:בקר המדהימה , מרוב שזה כ"כ מדהים כל המתכונים שלך, ובמיוחד הטוב לב הנדיר
אני מוכנה לבנות את הגריד של הספר מתכונים העתידי , וכמה עמודים שאצליח בע"ה , אולי יהיו עוד כמה גרפיקאיות שלתועלת כולן תתרומנה מזמנן פה ושם להשלים לפי הגריד שאני יבנה
ואולי גם תהיינה כמה צלמות נחמדות כאלה
אז אם יש מי שמוכנה להחזיר קצת לבקר ויש לה אפשרות - שתצלצל
מגיע לך!!
נכתב ע"י רי;1916816:אני באמצע לעשות לסיוםשל הבן שלי (הוא עוד ער...)
כמה זמן לוקח לשוקולד להתקשות על ה"ארטיקים" כדי לעשות את השכבה הלבנה?
וגם האם אפשר להכניס את זה לשקית צלופן או שצריך לקחת את זה על הקלקר לחיידר
נכתב ע"י hbecker;1916817:חמודה. את מקסימה.
אבל אני ממש לא בשלה לזה. לא מרגישה בטוחה בעצמי מספיק בשביל ספר...אולי יום יבוא.
בינתיים יש לכם ספר וירטואלי.
נכתב ע"י חלב;1916845:לא יאומן איזה יופי ואיזו קלות!
יש לי הארה ושאלה:
הארה- אם שמים את הערגליות בפריזר לפני הטבילה בשוקולד (כשהמקלות כבר בתוך המילוי) הוא מתקשה מהר יותר.
שאלה - באיזו צורה אפשר להגיש/לשלוח את הארטיקים לאירוע? חייבים ליצור משטח עם חורים? יש לך רעיון אחר?
תודה מראש!
נכתב ע"י hbecker;1916863:ההארה שלך במקרה זה היא בעוכרי ההכנה של הארטיקים האלה מכיון שאמנם השוקולד יתקשה מהר יותר כי הערגלית קרה. אבל אז כשנשים שכבה שניה של השוקולד הלבן הוא יתייבש מהר מאוד בגלל הקור ולא יתן לנו אפקט של "נזילה". לכן דוקא כאן לא מומלץ להקפיא.
בדברים שמצפים ציפוי אחד באמת מקפיאים. מקווה שהבנת מה שהתכוונתי.
לגבי הגשה-
עטפנו לקידוש כל אחד בצלופן קטן עם פפיון כשהמקל חציו בצלופן וחציו בחוץ והפפיון קשור במקום חיבור המקל לארטיק. חמוד חמוד.
אפשר גם להניח בקערה במפוזר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
התחלות חדשות
פותחים שנת לימודים בפרוג!
פותחים את שנת הלימודים בפרוג עם מקצועות מתקדמים וחדשנים שיפתחו לכם דלתות בעולם התעסוקה!
ההרשמה בעיצומה!
23.09
כ' אלול
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
23.09
כ' אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
24.09
כ"א אלול
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
29.09
כ"ו אלול
פתיחה מסלול:
עימוד ספרי קודש
מסלול תורני
29.09
כ"ו אלול
פתיחת מסלול:
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
29.09
כ"ו אלול
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
26.11
כ"ה חשוון
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
תהילים פרק צח
א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים: