את יודעת לומר לי כמה יחידות יוצא מהכמות הזו?2 כוסות נקטר פירות (ספרינג מקרטון)
1 אינסטנט ג'לי בצבע וטעם תואם (תות בננה עם ג'לי תות או פטל, אפרסק או מנגו עם ג'לי משמש וכיו"ב)
1 כוס מים רותחים
1 כוס סוכר
לערבל היטב בפוד פרוססור עד שהסוכר נמס, להקפיא בקופסא שטוחה.
כשקפוא, לחתוך ולערבל את החתיכות שנית בפוד פרוססור עד לקבלת תערובת בהירה יותר ואחידה ללא חתיכות.
להקפיא שנית.
המרקם דומה מאד ללה פרוטה.
ניתן להוסיף פירות טריים כמובן. אם מוסיפים כמות משמעותית מומלץ אכן להוסיף מעט קרם קוקוס וכדו'
אפשר להקפיא בתבניות מגנום, אפשר לצקת לתבניות סיליקון בצורת פרחים, ואפשר בתבניות אינגליש..
כמובן שניתן לשלב צבעים שונים.
בשבועות הגשתי לקינוח פרח יפה משני צבעים, מקושט בעלה נענע, ולצידו סופלה שוקולד חמים ועשיר ברוטב..
לא..את יודעת לומר לי כמה יחידות יוצא מהכמות הזו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: