דרוש מתכון ארטיק "לה פרוטה"

רחליז

משתמש פעיל
מחפשת מתכון שיזכיר את הטעם ובעיקר את המרקם. ניסיתי לחפש בפורום זה ולא מצאתי משהו. אני מחפשת מתכון עם פירות כמובן אבל לא סורבה קרחי אלא במרקם פרי כמו לה פרוטה...
עדיף לי בלי ריץ ואם כן האם ניתן להמיר את הריץ בחלב שקדים וכדומה
 

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני הכנתי מפרות יער יחד עם מנגו
טחנתי פעם אחת היטב והקפאתי טוב
אחרי שקפא הוצאתי וחיכיתי חצי שעה בערך שיתחיל להפשיר וטחנתי שוב
הוספתי לטחינה השניה מי סוכר כי לא אהבו פה את הקרם קוקוס
יצא כמו הלה פרוטה מטריף מרקם נימוח סורבה אמיתי
 

רחליז

משתמש פעיל
אני הכנתי מפרות יער יחד עם מנגו
טחנתי פעם אחת היטב והקפאתי טוב
אחרי שקפא הוצאתי וחיכיתי חצי שעה בערך שיתחיל להפשיר וטחנתי שוב
הוספתי לטחינה השניה מי סוכר כי לא אהבו פה את הקרם קוקוס
יצא כמו הלה פרוטה מטריף מרקם נימוח סורבה אמיתי
יש כמויות? כמה פירות לעומת מי סוכר? לקרם קוקוס יש טעם דומיננטי?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כדי להשיג מרקם רך כמו של הארטיקים הקנויים יש צורך ב:
הקפאה וטחינה חוזרת
רכיב שומני- קרם קוקוס למשל
סירופ סוכר/ גלוקוזה/דבש שמעניקים מרקם חלק כי הם מונעים קפיאה מוחלטת.
אם תרצי יש לי מתכון לסורבה מעולה שמתאים לכל פרי ואת תוכלי להוסיף לו קרם קוקוס/שמנת סויה.
 

dafdefet

משתמש מקצוען
כדי להשיג מרקם רך כמו של הארטיקים הקנויים יש צורך ב:
הקפאה וטחינה חוזרת
רכיב שומני- קרם קוקוס למשל
סירופ סוכר/ גלוקוזה שמעניקים מרקם חלק כי הם מונעים קפיאה מוחלטת.
אם תרצי יש לי מתכון לסורבה מעולה שמתאים לכל פרי ואת תוכלי להוסיף לו קרם קוקוס/שמנת סויה.
אני אשמח למתכון
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני אשמח למתכון
 

רחליז

משתמש פעיל
כדי להשיג מרקם רך כמו של הארטיקים הקנויים יש צורך ב:
הקפאה וטחינה חוזרת
רכיב שומני- קרם קוקוס למשל
סירופ סוכר/ גלוקוזה שמעניקים מרקם חלק כי הם מונעים קפיאה מוחלטת.
אם תרצי יש לי מתכון לסורבה מעולה שמתאים לכל פרי ואת תוכלי להוסיף לו קרם קוקוס/שמנת סויה.
זהו שאני חיפשתי מתכון ללא ערבול חוזר- אם קיים
היה לי משהו עם פרי וריץ' אך טעם הריץ היה ככ ממורגן (מלש' מרגרינה) שככל הטעם של הארטיק נאבד
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זהו שאני חיפשתי מתכון ללא ערבול חוזר- אם קיים
היה לי משהו עם פרי וריץ' אך טעם הריץ היה ככ ממורגן (מלש' מרגרינה) שככל הטעם של הארטיק נאבד
אבל כל העניין הוא בערבול החוזר שמשדרג את המרקם.
אם את רוצה בכל זאת מרקם רך בלי ערבול חוזר זה עם בננות/מנגו קפוא.
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
יש לי מתכון, לא זוכרת מאיפה:
ארטיק תות

בשורה של ממש!
קינוח מעולה, משובח, טעים, מרשים.
חוויה ללקק...
ובעיקר- סביר מבחינת ערכים תזונתיים

החומרים:
רבע קילו תותים קצת מופשרים
1 מעדן סויה בטעם פירות יער
סוכר לפי הטעם (עד רבע כוס, אפשר פחות)
ותבנית סיליקון מתאימה (ארטיק, סוכריה וכד')

ההוראות:
טחני את כל החומרים בבלנדר או בשייקר,
שימי לב לטחון את התותים כמו שצריך (כשרות)
צקי בעדינות לתבנית המתאימה.
טיפ: שפכי חלק מהבלילה לכוס ואז תמזגי לתבנית.
שגרי למקפיא ו-
בתאבון!

טיפים:
1. ניתן להוסיף מעט פירות נוספים,
כמו פירות יער או בננה,
אבל בזהירות, שלא ישתלט על הטעם...
2. אם מרגיש לך מדי "סורבה" תוסיפי קצת חלב סויה,
ככה המרקם יהיה יותר "חלבי"
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
יש לי מתכון, לא זוכרת מאיפה:
ארטיק תות

בשורה של ממש!
קינוח מעולה, משובח, טעים, מרשים.
חוויה ללקק...
ובעיקר- סביר מבחינת ערכים תזונתיים

החומרים:
רבע קילו תותים קצת מופשרים
1 מעדן סויה בטעם פירות יער
סוכר לפי הטעם (עד רבע כוס, אפשר פחות)
ותבנית סיליקון מתאימה (ארטיק, סוכריה וכד')

ההוראות:
טחני את כל החומרים בבלנדר או בשייקר,
שימי לב לטחון את התותים כמו שצריך (כשרות)
צקי בעדינות לתבנית המתאימה.
טיפ: שפכי חלק מהבלילה לכוס ואז תמזגי לתבנית.
שגרי למקפיא ו-
בתאבון!

טיפים:
1. ניתן להוסיף מעט פירות נוספים,
כמו פירות יער או בננה,
אבל בזהירות, שלא ישתלט על הטעם...
2. אם מרגיש לך מדי "סורבה" תוסיפי קצת חלב סויה,
ככה המרקם יהיה יותר "חלבי"
לא חמוץ מידי המעדן בטעם פירות , אפשר גם מעדן תות?
הארטיק עצמו מספיק מתוק?
יש עוד דרכים להכניס את הארטיקים ולא בתבניות(אין לי מספיק )
אם אני יכניס בתבנית שקעים עם צורות קטנות מה אפשר לזלף למעלה שיהי יותר מושקע?
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
לא חמוץ מידי המעדן בטעם פירות , אפשר גם מעדן תות?
הארטיק עצמו מספיק מתוק?
יש עוד דרכים להכניס את הארטיקים ולא בתבניות(אין לי מספיק )
אם אני יכניס בתבנית שקעים עם צורות קטנות מה אפשר לזלף למעלה שיהי יותר מושקע?
אני השתמשתי במעדן בטעם תות כי זה מה שהיה בחנות.
בפעם האחרונה לא שמתי סוכר בכלל ואהבתי שהרגישו את החמיצות. הילדים לא התלוננו שלא מתוק.
ניסיתי לשים גם בתבנית שקעים ולדחוף מקל סוכריה אבל המקל לא החזיק מעמד.
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
כדי להשיג מרקם רך כמו של הארטיקים הקנויים יש צורך ב:
הקפאה וטחינה חוזרת
רכיב שומני- קרם קוקוס למשל
סירופ סוכר/ גלוקוזה/דבש שמעניקים מרקם חלק כי הם מונעים קפיאה מוחלטת.
אם תרצי יש לי מתכון לסורבה מעולה שמתאים לכל פרי ואת תוכלי להוסיף לו קרם קוקוס/שמנת סויה.
סליחה על ההקפצה הישנה
אם אני משתמשת במתכון שנתת, כמה קרם קוקוס להוסיף?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
סליחה על ההקפצה הישנה
אם אני משתמשת במתכון שנתת, כמה קרם קוקוס להוסיף?
זה תלוי כמה סורבה את מכינה אבל לדעתי לא יותר מחצי כוס ואז לטעום. יש לו טעם מאד שתלטני.
להוסיף לתערובת אחרי הטחינה הראשונה ואז להקפיא.
כמובן שלפני שאת מוסיפה תנערי את צנצנת הקרם בחוזקה כדי לוודא שהוא אחיד במרקם.
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
זה תלוי כמה סורבה את מכינה אבל לדעתי לא יותר מחצי כוס ואז לטעום. יש לו טעם מאד שתלטני.
להוסיף לתערובת אחרי הטחינה הראשונה ואז להקפיא.
כמובן שלפני שאת מוסיפה תנערי את צנצנת הקרם בחוזקה כדי לוודא שהוא אחיד במרקם.
תודה רבה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה