יש כמויות? כמה פירות לעומת מי סוכר? לקרם קוקוס יש טעם דומיננטי?אני הכנתי מפרות יער יחד עם מנגו
טחנתי פעם אחת היטב והקפאתי טוב
אחרי שקפא הוצאתי וחיכיתי חצי שעה בערך שיתחיל להפשיר וטחנתי שוב
הוספתי לטחינה השניה מי סוכר כי לא אהבו פה את הקרם קוקוס
יצא כמו הלה פרוטה מטריף מרקם נימוח סורבה אמיתי
פחית שלמה של קרם קוקוס לכמה גרם פירות בערך?מנגו קפוא וקרם קוקוס לטחון היטב בבלנדר
זה הבעיהפחית שלמה של קרם קוקוס לכמה גרם פירות בערך?
אני אשמח למתכוןכדי להשיג מרקם רך כמו של הארטיקים הקנויים יש צורך ב:
הקפאה וטחינה חוזרת
רכיב שומני- קרם קוקוס למשל
סירופ סוכר/ גלוקוזה שמעניקים מרקם חלק כי הם מונעים קפיאה מוחלטת.
אם תרצי יש לי מתכון לסורבה מעולה שמתאים לכל פרי ואת תוכלי להוסיף לו קרם קוקוס/שמנת סויה.
אני אשמח למתכון
זהו שאני חיפשתי מתכון ללא ערבול חוזר- אם קייםכדי להשיג מרקם רך כמו של הארטיקים הקנויים יש צורך ב:
הקפאה וטחינה חוזרת
רכיב שומני- קרם קוקוס למשל
סירופ סוכר/ גלוקוזה שמעניקים מרקם חלק כי הם מונעים קפיאה מוחלטת.
אם תרצי יש לי מתכון לסורבה מעולה שמתאים לכל פרי ואת תוכלי להוסיף לו קרם קוקוס/שמנת סויה.
אבל כל העניין הוא בערבול החוזר שמשדרג את המרקם.זהו שאני חיפשתי מתכון ללא ערבול חוזר- אם קיים
היה לי משהו עם פרי וריץ' אך טעם הריץ היה ככ ממורגן (מלש' מרגרינה) שככל הטעם של הארטיק נאבד
הקפוא עושה את זה?אבל כל העניין הוא בערבול החוזר שמשדרג את המרקם.
אם את רוצה בכל זאת מרקם רך בלי ערבול חוזר זה עם בננות/מנגו קפוא.
טחינה של פרות מסוימים כשהם דווקא קפואים מביאה למרקם גלידתי.הקפוא עושה את זה?
לא חמוץ מידי המעדן בטעם פירות , אפשר גם מעדן תות?יש לי מתכון, לא זוכרת מאיפה:
ארטיק תות
בשורה של ממש!
קינוח מעולה, משובח, טעים, מרשים.
חוויה ללקק...
ובעיקר- סביר מבחינת ערכים תזונתיים
החומרים:
רבע קילו תותים קצת מופשרים
1 מעדן סויה בטעם פירות יער
סוכר לפי הטעם (עד רבע כוס, אפשר פחות)
ותבנית סיליקון מתאימה (ארטיק, סוכריה וכד')
ההוראות:
טחני את כל החומרים בבלנדר או בשייקר,
שימי לב לטחון את התותים כמו שצריך (כשרות)
צקי בעדינות לתבנית המתאימה.
טיפ: שפכי חלק מהבלילה לכוס ואז תמזגי לתבנית.
שגרי למקפיא ו-
בתאבון!
טיפים:
1. ניתן להוסיף מעט פירות נוספים,
כמו פירות יער או בננה,
אבל בזהירות, שלא ישתלט על הטעם...
2. אם מרגיש לך מדי "סורבה" תוסיפי קצת חלב סויה,
ככה המרקם יהיה יותר "חלבי"
אני השתמשתי במעדן בטעם תות כי זה מה שהיה בחנות.לא חמוץ מידי המעדן בטעם פירות , אפשר גם מעדן תות?
הארטיק עצמו מספיק מתוק?
יש עוד דרכים להכניס את הארטיקים ולא בתבניות(אין לי מספיק )
אם אני יכניס בתבנית שקעים עם צורות קטנות מה אפשר לזלף למעלה שיהי יותר מושקע?
סליחה על ההקפצה הישנהכדי להשיג מרקם רך כמו של הארטיקים הקנויים יש צורך ב:
הקפאה וטחינה חוזרת
רכיב שומני- קרם קוקוס למשל
סירופ סוכר/ גלוקוזה/דבש שמעניקים מרקם חלק כי הם מונעים קפיאה מוחלטת.
אם תרצי יש לי מתכון לסורבה מעולה שמתאים לכל פרי ואת תוכלי להוסיף לו קרם קוקוס/שמנת סויה.
זה תלוי כמה סורבה את מכינה אבל לדעתי לא יותר מחצי כוס ואז לטעום. יש לו טעם מאד שתלטני.סליחה על ההקפצה הישנה
אם אני משתמשת במתכון שנתת, כמה קרם קוקוס להוסיף?
תודה רבהזה תלוי כמה סורבה את מכינה אבל לדעתי לא יותר מחצי כוס ואז לטעום. יש לו טעם מאד שתלטני.
להוסיף לתערובת אחרי הטחינה הראשונה ואז להקפיא.
כמובן שלפני שאת מוסיפה תנערי את צנצנת הקרם בחוזקה כדי לוודא שהוא אחיד במרקם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: