שלום וברכה
רציתי לדעת אם יש אתר כלשהוא שאפשר להזמין בו ארון 170 גובה.
תודה רבה מראש על כל מידע
רציתי לדעת אם יש אתר כלשהוא שאפשר להזמין בו ארון 170 גובה.
תודה רבה מראש על כל מידע
ניסיתי באיקיאה, קבעתי עם יועץ שלהם כדי לחפש פתרון, ללא הצלחה.באיקאה אמור להיות ארונות בגובה הזה
זה לגמרי נכון, אך מנסיוני (1) זמן ההמתנה לייצור לא-סטנדרטי ארוך משמעותית (2) במידה לא סטנדרטית ההנחות "נעלמות"... והתקציב שלי היה מוגבל מאדבהרבה חנויות ריהוט יש אפשרות לקנות ארונות סטנדרט עם התאמת מידות
כלומר עם שינוי בגובה / עומק וכ'ו
יש חברות פחות מוכרות ויש יותר (פראדי, המכרז, ר.א וכו')
יש שגובים על ההתאמה 10% ויש שלא גובים על כך תוספת כלל.
(עשיתי כך כמה ארונות בבית, מאד נהנתי)
לא תמידזה לגמרי נכון, אך מנסיוני (1) זמן ההמתנה לייצור לא-סטנדרטי ארוך משמעותית (2) במידה לא סטנדרטית ההנחות "נעלמות"... והתקציב שלי היה מוגבל מאד
אנחנו קנינו בהום סנטר ארון שמחזיק כבר כמה שנים ועדין במצב מצויין. מהניסיון שלי יש שם רהיטים באיכות טובה מאוד.יש ארונות בגובה 180 בחניות הכל בו למינהם (הום סנטר וכו',) איכות נמוכה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: