ישראל פרדס
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י trew;707449:נו להיטפל לקטנות
או שיש פה טעות אופטית נחמדה מאוד או שהתמונה עדין עקומה.
נכתב ע"י ip6;707041:צודק.
הוא נפל עלי באמצע רינדור מעצבן ואינסופי ובכלל לא התכוונתי אותו פשוט זה הזכיר לי את החברה מעיצוב גרפי שבאמת לא מבינים בתלת מימד ונותנים הערות שלא במקומם, צילום כן שיך לתלת כי חלק מההדמיה זה זווית הצילום וכו' כך שאני לוקח את מילותי בחזרה ואני מקוה שיקבל את התנצלותי.
נכתב ע"י גינגית עבודה מדהימה אגב. באיזה תוכנה:נעשה בתוכנת מאיה, רונדר בויריי.
נכתב ע"י גינגית;707526:תנסה להעיר הערה תלתיסתית בפורום צילום ותראה שתקבל גם על הראש. אני קיבלתי ממני על הראש שמאז אני כמעט ולא נכנסת לפורום צילום.
מה שהיה נכון לגבי כמעצבת בפורום צילום אז, נכון לגביו בצלם בפורום תלת מימד.
עבודה מדהימה אגב. באיזה תוכנה, בלנדר?
נכתב ע"י tamiro;707636:סתם שאלה טכנית לגבי התאורה שבחרת כאן
לא היה עדיף לפתוח עוד פרוז'קטור מאחד הצדדים
בכדי לקבל קצת יותר עומק בין העמודים לארון?
או שזה מורכב מדי בשביל סקיצה ראשונית
בדיוק מהסיבה הזאת אני רוצה ללמוד צילוםנכתב ע"י tamiro;707636:סתם שאלה טכנית לגבי התאורה שבחרת כאן
לא היה עדיף לפתוח עוד פרוז'קטור מאחד הצדדים
בכדי לקבל קצת יותר עומק בין העמודים לארון?
או שזה מורכב מדי בשביל סקיצה ראשונית
ממה שניסתי פעם זה לא ממש הלך פורום צילום לא אהב את זהנכתב ע"י ets;707758:הדמיה יפיפיה!
נראה שניתן להוציא מסקנה אחת מכל תסבוכת הפורומים:
צריך ללמוד צילום כדי להגיע לרמה גבוהה בD3.
מצד שני, כתלתיסט לא בטוח שזה מה שאני הולך ללמוד עכשיו.
מסקנה 2 - אולי יש מישהו נחמד [או כמה כאלה] שיכול לפתוח אשכול בפורום D3 עם טיפים מהצד הצילומי של התלת?
הלוואי...
נכתב ע"י נתנאלה;708377:ישר כח על ההדמיה. ממש מושלם!
שאלה: החריטות בראשי העמודים: מידול או טקסטורה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: