לא יודעתהם משווקים רק את המשטח בלי הארון?
והאם זה גם גודל קבוע? או נתון לשינוי?
דברי איתה ושתפי...
לא יודעתהם משווקים רק את המשטח בלי הארון?
והאם זה גם גודל קבוע? או נתון לשינוי?
בדירה הקודמת שלי הייתי מאוד מוגבלת במיקום, בערך אותו גודל, הזמנתי ארון מנגר שהמשטח העליון שלו היה פורמייקה ומלמעלה שמנו כיור מונח גדול (היה קשה להשיג במידות האלו, קנינו בבוריס קרמיקה) יצא יפה ושימושי מאוד.
תודהבדירה הקודמת שלי הייתי מאוד מוגבלת במיקום, בערך אותו גודל, הזמנתי ארון מנגר שהמשטח העליון שלו היה פורמייקה ומלמעלה שמנו כיור מונח גדול (היה קשה להשיג במידות האלו, קנינו בבוריס קרמיקה) יצא יפה ושימושי מאוד.
תודה
אבל אני רוצה כיור לרחצה, כך שלא רלוונטי כיור מונח
בכיור מונח היה נוח?איך שנח לך. זה היה כיור גדול מאוד ורחצתי בו תינוקות עד גיל שנה לפחות
אני בודקת הכלהראל דיזיין יכולה גם לתת לך מידה כזו. לא?
ואם לא את יכולה להזמין כיור ושיש כמו במטבח.
ופחות נח לנקות אחרי....כיור מונח יותר נוח עם המרפקים.
@רחלי מעצבת/הראל דיזייןמה הטלפון של הראל דיזיין?
מה מידות הארון?@רחלי מעצבת/הראל דיזיין
קנינו אצלה מאוד נהננו מהשירות האדיב והיחס האישי עם הירידה לפרטים הקטנים כולל מידות לפי דרישת הלקוח, בנוסף גם ניתן לבחור כיור יותר עמוק לילדים גדולים.
מצורף תמונות כולל תמונה מטושטשת עם ילד בן שנתיים.
צפה בקובץ המצורף 520862 צפה בקובץ המצורף 520873
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: