עזרה ארוחת בוקר לחתן וכלה

שםמשתמש

משתמש פעיל
אני רוצה להכין ארוחת בוקר לזוג צעיר בשבע ברכות.
הבעיה היא שאני יכולה להעביר את זה לילה קודם ולא טרי.

מה אני יכולה להכין?

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
לחמניות או בייגלים
סוגי גבינות וגבינות מטובלות
סלטי ירקות סלט תירס
בלינצס+ שקית רוטב להכנה
פיציות
עוגת גבינה או אישיות
אייס קפה
פשטידה חלבית

את לא צריכה להכין הכל;) רק לבחירה:p

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
לי הכינו קופסא עגולה מחולקת, כשבכל חלק היה גבינה בטעם שונה (עם בצל/ שום שמיר/ פלפלים) במרכז היו פרוסות מגולגלות של גבינ"צ.
מעדנים, עוגות גבינה, פשטידות חלביות, ירקות חתוכים (גם כן בקופסא מחולקת), לחמניות ביתיות מיוחדות.
זה מה שעומד לי בראש, כרגע.
וגם הכינו לילה קודם.

שםמשתמש

משתמש פעיל
לי הכינו קופסא עגולה מחולקת, כשבכל חלק היה גבינה בטעם שונה (עם בצל/ שום שמיר/ פלפלים) במרכז היו פרוסות מגולגלות של גבינ"צ.
מעדנים, עוגות גבינה, פשטידות חלביות, ירקות חתוכים (גם כן בקופסא מחולקת), לחמניות ביתיות מיוחדות.
זה מה שעומד לי בראש, כרגע.
וגם הכינו לילה קודם.

תודה רבה!
עיקר הבעיה מבחינתי זה הלחמניות שיהיו לא טריות.
זה לא מגעיל?

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
תודה רבה!
עיקר הבעיה מבחינתי זה הלחמניות שיהיו לא טריות.
זה לא מגעיל?
אלו לא היו בדיוק לחמניות.
כמו פיתות בצל אפויות, ופרנה- שהוא יותר אוורירי. עטפו את זה חזק ומהודק בניילון נצמד.
את כל הכבודה איכסנו אצל חברה שגרה קרוב לאולם, ושלחו את זה יחד איתנו הביתה, בליל החתונה (החתונה היתה בעיר אחרת ממקום המגורים, וגם משפחתי לא גרה בעיר שהגענו אליה אחרי החתונה).
אם אני לא טועה, צירפו גם חבילת קרקרים ופריכיות דקות, למקרה שלא יתחשק לנו ליטול ידיים.

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
למישהו יש רעיון אייך לעצב הכל
זה העיקר הבעיה מבחינתי
שיהיה יפה ואסטטי
יש לי תמונות של ארוחת בוקר מאוד מושקעת שקיבלנו, אבל לא מצליחה להעלאות תמונות:(
אולי תשלחי לי מייל?

שמשי פישער

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
הכי טוב זה להזמין בבוש ביגלס וכ"ו לא משנה איזה חנות והם חוסכים לך א כל האבי ראש ואז יש את האיפשרות לתת להם לאכול את זה בבית משזה נראה שזה הכי בריא לזוג

לא אני

משתמש סופר מקצוען
גם אני הכי נהניתי מאוכל מוזמן ששלחו לי.
נקי. אססטטי. ולא מתערב על ההתחלה..

אולי מעניין אותך גם...