דרוש מתכון ארוחות ערב מהירות וטעימות

עופות מוזרים

משתמש חדש
פסטה מוקרמת מהירה
אני מבשלת 1/3 שקית פסטה.
לאחר מכן מוסיפה 1 שמנת חמוצה או מתוקה.
מוסיפה מלח וכף אבקת מרק פטריות או בצל.
מעבירה לתבנית.
מפזרת גבינה צהובה מעל וקצת בתוכו.
ואופה 15-20 דקות.
 

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
טוסט כמו בטוסטיות:
באגט
רוטב פיצה
גבינ"צ
תוספות שאוהבים, לדוגמה:
גבינת שמנת
בצל סגול
פרוסות עגבניות
זיתים שחורים/ ירוקים
נבטים
פטריות
אם יש במקרר חצילים קלויים, בטטות...
ועוד לפי הדמיון והטעם.
כשמוציאים מהטוסטר למרוח חמאה.
עוטפת בנייר של מזון עם כיתובים וחותכת באמצע, שיהיה אותנטי:)

עוד משהו קליל שהילדים אוהבים:
שמה במחבת פיתה שהצד הקידמי שלה על המחבת
נותנת לה לקבל קצת צבע
הופכת אותה, מורחת חמאה, פפריקה, פלפל שחור, מלח
(בזמן שאני שמה את החמאה והתבלינים גם הצד התחתון משחים.)
צריך להגיש חם..
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
*שקשוקה על פיתה- מכינה שקשוקה בלי הביצה במחבת, חותכת פיתה ל-2 עיגולים, ממלאה בשקשוקה מעל ביצה, ובתנור כמה דקות.
*חורצת לחמניה פשוטה, מטגנת בצל עם חמאה, שמה בחריצים עם גבינ"צ וכמה דקות בתנור.
*טורטיה עם חביתה אפשר גם במילוי בצל מטוגן ופלפלים מאודים.
*סלט חסה עם כל מה שיש בבית וגבינה מלוחה או קוביות גבינת חלומי.
*לזניה מהירה.
*לחם נתלש של @רוחי בלבוחי
 

אין עוד מלבדו"

משתמש פעיל
אני מכינה פיצה מדהימה לא צריך להתפיח את הבצק זה לוקח ממש קצת זמן
גיליתי שבתנור יש תוכנית לפיצה שזה אופה ממש כמו החנות - טורבו שרק החימום למטה עובד
 

עוגת וופלה

משתמש פעיל
פסטה מוקרמת מהירה
אני מבשלת 1/3 שקית פסטה.
לאחר מכן מוסיפה 1 שמנת חמוצה או מתוקה.
מוסיפה מלח וכף אבקת מרק פטריות או בצל.
מעבירה לתבנית.
מפזרת גבינה צהובה מעל וקצת בתוכו.
ואופה 15-20 דקות.
איך זה יוצא עם שמנת חמוצה?
דומה לשמנת מתוקה?
 

בלון פורח

משתמש חדש
חותכים טורטיות לרצועות / קוביות,
מורחים שמן, מלח, ואפשר להוסיף מה שרוצים, פפריקה זעתר וכו'
אופים כמה דקות, לעקב לא נשרף
יוצא סוג של קרקר
טעים מאד מאד!!
 

mentos

משתמש פעיל
וואו תודה רבה על כל הרעיונות
אולי כדאי לפתוח אשכול יעודי לכל הארוחות הקלילןת והמושקעות האלה
זה יכול להיות לעזר להרבה נשים
 

מהדמיה להוויה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
טורטיות בטוסט עם קטשופ / זיתים / פטריות/ גבינה צהובה וכו'
 

אין עוד מלבדו"

משתמש פעיל
אשמח למתכון
מתכון מהספר של שרה פינקל
בצק-
25 גר שמרים
1/4 כוס מים פושרים
1 כוס מים חמים - לא רותחים
2 כפות שמן
מלח לפי הטעם
כף סוכר
3.5 כוסות קמח

רוטב
כוס רסק עגבניות
4 כפות שמן
1/2 כוס מים
כפית אורגנו
כפית מלח
1/8 כפית פלפל שחור
כפית סוכר
גבינה צהובה מגוררת לזריה מעל

המיסי את השמרים במים הפושרים. בקערה של המיקסר לערבב מים שמן מלח סוכר. להוסיף קמח
להוסיף את השמרים המומסים וערבלי 10 דקות במהירות בינונית
הוציאי מהקערה ורדדי לתחתיות פיצה בקוטר 30 סמ. הניחי בתבנית הוסיפי את הרוטב והתפיחי 10 דקות

לאפות בחום 200 מעלות 20 דקות- אני אופה בחום 180 בתוכנית טורבו עם גוף חימום תחתון על מדף 3
רוטב אני קונה את המוכן
יוצא 3 פיצות
 

רבקה 000

משתמש רשום
עשיתי השבוע ויצא כל כך טעים 😋
נשאר לי גוש אורז שהתייבש במקרר וחשבתי לזרוק אותו (3 ימים) בסוף שמתי אותו במחבת והוספתי קצת מים ופירקתי את האורז כשהמים התאדו הוספתי קצת שמן פירורי לחם מקלות שקדים ופסטו ערבבתי 2 דקות ויצא טעים בטירוף ממש לא הרגיש אורז ישן כמובן שאפשר להחליף את התוספות לפי מה שזמין תכינו ותהנו
 

EfratHL

משתמש פעיל
1. חלה שנשארה משבת, אפשר גם עם בגט: חותכים לפרוסות כמעט עד הסוף, מברישים את הכל בשמן זית עם שום כתוש/קצוץ ופטרוזיליה, אפשר לפזר גם גבינה צהובה
אופים עד שנהיה קצת קריספי
מומלץ להגיש עם ביצת עין שנוזלת על הכל....
2. מכינים חביתת עין, אחרי שהביצה במחבת מתחילה להתגבש מעט שמים למעלה טורטייה ככה שהביצה נמצאת בצד שלה, הופכים את הביצה עם הטורטייה מורחים בחלק השני קטשופ או מה שאוהבים, מפזרים גבינה צהובה מגוררת, סוגרים לחצי ונותנים עוד טיגון קל משני הצדדים
3. חותכים לחם/חלה לקוביות, טובלים בחלב עם ביצה וסוכר וניל ומטגנים, מומלץ להגיש עם קצפת חלבית ליד
4. ופל בלגי מלוח: יש מלא מתכונים, למי שאין מכשיר אגב אפשר לאפות בתבנית סיליקון בתנור ויוצא מעולה
אני אוהבת להגיש עם סלמון, גבינת שמנת וביצה רכה
5. פלאפל, אני מכינה לפעמים מחומוס בשימורים
חוסך את ההכנה המוקדמת של ההשריה(צריך להפחית בנוזלים במקרה הזה)
6. לביבות גבינה: יש לי מתכון ממש פשוט וטעים
זה כלום עבודה ונורא כיף ומפנק
7. אפשר להכין סלט מושקע כמו במסעדות, הרבה פעמים זה לא מורכב כ"כ
השבוע הכנתי את הסלט בטטות של קפה גרג: אפיתי קוביות בטטה, הגשתי על חסה, כרוב, גזר מגורר, עגבניות שרי ובצל ירוק
מלמעלה שמתי צ'יפס בטטה ותערובת פיצוחים
 

שרפית

משתמש רשום
1. חלה שנשארה משבת, אפשר גם עם בגט: חותכים לפרוסות כמעט עד הסוף, מברישים את הכל בשמן זית עם שום כתוש/קצוץ ופטרוזיליה, אפשר לפזר גם גבינה צהובה
אופים עד שנהיה קצת קריספי
מומלץ להגיש עם ביצת עין שנוזלת על הכל....
2. מכינים חביתת עין, אחרי שהביצה במחבת מתחילה להתגבש מעט שמים למעלה טורטייה ככה שהביצה נמצאת בצד שלה, הופכים את הביצה עם הטורטייה מורחים בחלק השני קטשופ או מה שאוהבים, מפזרים גבינה צהובה מגוררת, סוגרים לחצי ונותנים עוד טיגון קל משני הצדדים
3. חותכים לחם/חלה לקוביות, טובלים בחלב עם ביצה וסוכר וניל ומטגנים, מומלץ להגיש עם קצפת חלבית ליד
4. ופל בלגי מלוח: יש מלא מתכונים, למי שאין מכשיר אגב אפשר לאפות בתבנית סיליקון בתנור ויוצא מעולה
אני אוהבת להגיש עם סלמון, גבינת שמנת וביצה רכה
5. פלאפל, אני מכינה לפעמים מחומוס בשימורים
חוסך את ההכנה המוקדמת של ההשריה(צריך להפחית בנוזלים במקרה הזה)
6. לביבות גבינה: יש לי מתכון ממש פשוט וטעים
זה כלום עבודה ונורא כיף ומפנק
7. אפשר להכין סלט מושקע כמו במסעדות, הרבה פעמים זה לא מורכב כ"כ
השבוע הכנתי את הסלט בטטות של קפה גרג: אפיתי קוביות בטטה, הגשתי על חסה, כרוב, גזר מגורר, עגבניות שרי ובצל ירוק
מלמעלה שמתי צ'יפס בטטה ותערובת פיצוחים
אפשר את המתכון של הלביבות גבינה?
 

EfratHL

משתמש פעיל
אפשר את המתכון של הלביבות גבינה?
מהאתר של מתכונים ב10 דקות- כדאי להיכנס יש שם טיפים מעולים


250 גרם גבינה לבנה

1 ביצה גדולה

2 כפות מלאות סוכר

חצי כפית תמצית וניל

כפית מלאה קליפת לימון מגורדת (או כל פרי הדר אחר)- אפשר לוותר אבל מוסיף המון

4 כפות גדושות קמח תופח (אפשר קמח רגיל ומעט אבקת אפיה(

*אבקת סוכר לפיזור מעל (לא חובה)

מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת חלקה (התערובת אמורה להיות לא נוזלית מידי ולא סמיכה מידי, בין ממרח חומוס לטחינה).

-מחממים מחבת רחבה עם שמן (יש לשים שמן בנדיבות). כשהמחבת חמה יוצקים כמות של כף מהתערובת למחבת (מומלץ לטגן 4-5 לביבות בכל פעם). מנמיכים לאש בינונית ומטגנים במשך כדקה וחצי. בעזרת תרווד הופכים את הלביבות צד ומטגנים כדקה וחצי נוספות. לאחר מכן, הופכים שוב צד ומטגנים עוד דקה נוספת. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.

*מומלץ להניח ללביבות לנוח כ-2 דקות לפני שאוכלים אותן (בזמן זה הן מתייצבות).
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה