1. חלה שנשארה משבת, אפשר גם עם בגט: חותכים לפרוסות כמעט עד הסוף, מברישים את הכל בשמן זית עם שום כתוש/קצוץ ופטרוזיליה, אפשר לפזר גם גבינה צהובה
אופים עד שנהיה קצת קריספי
מומלץ להגיש עם ביצת עין שנוזלת על הכל....
2. מכינים חביתת עין, אחרי שהביצה במחבת מתחילה להתגבש מעט שמים למעלה טורטייה ככה שהביצה נמצאת בצד שלה, הופכים את הביצה עם הטורטייה מורחים בחלק השני קטשופ או מה שאוהבים, מפזרים גבינה צהובה מגוררת, סוגרים לחצי ונותנים עוד טיגון קל משני הצדדים
3. חותכים לחם/חלה לקוביות, טובלים בחלב עם ביצה וסוכר וניל ומטגנים, מומלץ להגיש עם קצפת חלבית ליד
4. ופל בלגי מלוח: יש מלא מתכונים, למי שאין מכשיר אגב אפשר לאפות בתבנית סיליקון בתנור ויוצא מעולה
אני אוהבת להגיש עם סלמון, גבינת שמנת וביצה רכה
5. פלאפל, אני מכינה לפעמים מחומוס בשימורים
חוסך את ההכנה המוקדמת של ההשריה(צריך להפחית בנוזלים במקרה הזה)
6. לביבות גבינה: יש לי מתכון ממש פשוט וטעים
זה כלום עבודה ונורא כיף ומפנק
7. אפשר להכין סלט מושקע כמו במסעדות, הרבה פעמים זה לא מורכב כ"כ
השבוע הכנתי את הסלט בטטות של קפה גרג: אפיתי קוביות בטטה, הגשתי על חסה, כרוב, גזר מגורר, עגבניות שרי ובצל ירוק
מלמעלה שמתי צ'יפס בטטה ותערובת פיצוחים