אה...תלוי איזה סגנון אתם מחפשים
כנראה שאני ממש לא נבינה בזה...
מה זה ואיזה סגנונות
רוצים חופשה נעימה ומאושת
רק שיהיה מה לעשות גם לילדים
אה...תלוי איזה סגנון אתם מחפשים
איטליהאה...
מה זה ואיזה סגנונות
רוצים חופשה נעימה ומאושת
בהצלחה גדולה הורים טוביםאה...
מה זה ואיזה סגנונות
רוצים חופשה נעימה ומאושת
חוץ מהכל
לוין מיועד לאנשים שמחפשים מקום היימיש+++++
והאוכלוסיה שם בהתאם
הקיץ נפתח מלון חדש כשר בדאבוס
משהו מהמם
לא זוכרת מה השם
אין סיכויהייתי בדאבוס. שבוע. חרשתי את כולה.
מחפשת נופים חדשים.
יש מזגן במלון? בחדרים?מלון נחמד מאד,
לרוב לא צריך מזגן.צריך בכלל מזגן?
יש מזגן במלון? בחדרים?
צריך בכלל מזגן?
על איזה מלון?יש לך אולי פרטים נוספים על המלון שם?
אני הייתי בדאבוס כמה פעמים, באתניה.
מבינה שבקיץ נמצא שם המחנה של "קומי עורי"....
יש גם את אבימור שעושים בפואינה בראשוב בקרפטים ברומניה. אחלה מלון. אחלה מיקום.
מרגליות נופש- דף הבית - מרגליות
מרגליות – חוויה של נופש לפרטים הקליקו כאן חופשה טובה מתחילה בחלומות… אתם יכולים לצפות למקסימום הנאה, אנחנו עושים 100% מאמץ שהחופשה הקרובה שלכם תהיה הרבה יותר מזה… עם 'מרגליות תיירות ונופש' יחס חם לכל אורח שירות אישי עד הפרט האחרון אירוח ברמה גבוהה פעילות ותוכניות עשירות כשרות מהודרת חופשות קיץ...www.mtravel.co.ilפסח - תור עולם נופש כשר בחו"ל
פסח 2025 אגם מג’ורה איטליה המיקום המלון טעמי הפינוק לקוחות מספרים גלריה שמרו לי מקום! אגם מג’ורה איטליה, הרי האלפים ברקע, אגם מג’ורה משתרע במרחב, סירות מפרשים שטות ברוח הקלילה, עיירות ציוריות נפרשות לכל אורך האגם, איים קטנים מציצים מתוך המים המוריקים, טירות עתיקות נישאות על הגבעות, ארמון האיזולה...www.tour-olam.co.ilשרי טורס תיירות ונופש
שרי טורס תיירות ונופש - מגיש מגוון חופשות וחבילות נופש ברמה גבוהה וכשרות למהדרין, נופשים מהודרים לכל המשפחה בארץ ובחו''לwww.cherrytours.co.ilטיסות זולות - מציאת כרטיסי טיסה זולים ודילים מיוחדים | צייד הטיסות
‘צייד הטיסות’ הינו מיזם של “תאוצה תיירות” – חברת התיירות של הציבור החרדי, למציאת דילים מיוחדים ברחבי הרשת לציבור הדתי והחרדי, טיסות מיוחדות וכרטיסים במחירים מיוחדים.teutza.comטיולים מארגוניםורשנר קיץ 2024 | לה פלאן - Wreschner
www.wreschner.co.il
את של לוין ואתניה אני מכירה מעולהעל איזה מלון?
המלון החדש הכשר בדאבוס לא נפתח בסוף. תקוע עם בירוקרטיה שויצרית..
לגבי לוין בדאבוס אוכל לתת לך פרטים רק תכווני אותי
ואתניה זה מקום פשוט מאוד
אולי הכי פשוט בדאבוס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: