איך יודעים מה המינון המתאים לגיל מסוים?לא מכירה את המוצרים המדוברים
אבל סידן מאוד עזר אצלנו (היינו אצל רפלקסולוג על הנקודה לא הקפדנו בכלל ואכילת הסידן עזרה מאוד - מה שגרם לי להבין שכנראה הסידן הוא זה שעזר לגביהה באופן משמעותי -1 ס"מ בחודשיים לעומת בערך חצי לשנה!)
בנתיים לא ראיתי מוצר שפוראוור מציעה כדי לגבוה, זה כל מיני אנשים שהמציאו על כל מיני מוצרים שזה עוזר לגובה כדי להרויח עליכם כסף.אשמח לעזרה מבעלי נסיון. מישהו שמכיר את המוצרים שפוראוור מציעה לגביהה - מדובר לנערה בת 16, האם מוכיחים את עצמם?
ובבקשה לא דרוש לי מידע על אמינותה/ אי אמינותה של חברת פוראוור ואני גם לא צריכה הפניה לאשכולות בעניין. אני מכירה את החברה ויודעת בדיוק מה יש לה להציע.
תודה
אגב בדקתי את המוצר הזה הוא מכיל המון חומרים לא טובים כמו ממתיקים וכדו'אם זה באריזה אדומה אז אין להשיג את זה בארץ
אנחנו קיבלנו את המינון מרפלקסולוגאיך יודעים מה המינון המתאים לגיל מסוים?
(ילד בן 11)
והאם זה לא מסוכן לקחת סידן סתם ככה למשך תקופה?
ארגיניןבנתיים לא ראיתי מוצר שפוראוור מציעה כדי לגבוה, זה כל מיני אנשים שהמציאו על כל מיני מוצרים שזה עוזר לגובה כדי להרויח עליכם כסף.
בקשר לארגי + בסה"ג מדובר בחומצת אמינו 'לארגינין' שלוקחים הספורטאים בשביל להגדיל מסת שריר, יתכן והמסת שריר יכולה לעלות ואז היא תיראה גבוהה יותר אבל זה לא יעזור לה אם היא לא תעשה פעילות וכושר כי חומצות אמינו פועלים ונספגים בגוף רק
יש לך המלצה על חברה מסוימת?אנחנו קיבלנו את המינון מרפלקסולוג
בגיל 11 בערך 1000 מ"ג סידן ביום
וזו הכמות הנצרכת ליום (לא נותנים יותר סידן ממה שצריך פשוט מקפידים על הכמות הנצרכת שרובנו לא עומדים בה )
אם את צריכה רעיונות איך ילד יכול להכניס לפה 1000 מ"ג סידן ביום בכיף..
בנוסף נתנו גם ויטמין D (חושבת שD )
ממה שהבנתי עדיף לא לתת בתוספי סידן כי זה לא מאוד בריא (לא בדקתי את הענין )יש לך המלצה על חברה מסוימת?
עדיף משהו נוזלי כי הוא לא בולע כדורים
היינו אצל רינה פליישמן וכשהגברת הקפידה לאכול היה שיפור (על הנקודה לא הקפדנו כמעט וכן לא היינו אצלה מדי הרבה פעמים מה שעזר בעיקר היה הסידן )@המסודרת
אשמח לדעת אצל איזה רפלקסולוג היית והאם אכן היה שינוי ניכר בעזרתו.
אנחנו לפני אנדוקרינולוג, אבל עד שנגיע אליו הייתי שמחה לנסות עוד דברים.
לדעתי שווה, רק צריך להתייעץ שלא לקחת מינון מוגזם.כדאי לנסות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: