קצת סדר...
משתמש פעיל
האם יש אפשרות כזאת
אם יש אפשר אפילו בתשלום!
אם יש אפשר אפילו בתשלום!
אם תוכל קצת יותר לפרט אם אני מתחיל או איפה לעיין כדי להבין איך לעשות את זהאני מכיר אפשרות רק דרך rdp
אשמח אם תוכל לעלות או לתת קישור לתוכנה ללא צורך באינטרנט תודהיש כזה דבר אקסס לאנדרואיד, אבל לא לעצב ולפתח אלא רק לפתוח יישום שנבנה מראש ולשנות ולצפות בנתונים!, יש לי כמה כאלה, באנגלית, חלק מחייבים חיבור אינטרנטי וחלק ל אם יש צורך אני יעלה... (ואגב, כבר נוכחתי שאין דבר שאין באנדרואיד, רק צריך מישהו שיש לו גישה לגוגל פליי שם בין 110 מיליון אפליקציות יש הכל בכל מכל כל...)
אני מתנצל מראש על הקפצה כזו ישנה, אבל אשמח לדעת האם מה שהצעת עדיין רלוונטי, וכן האם זה יתאים לעבודה עם db בענן.יש כזה דבר אקסס לאנדרואיד, אבל לא לעצב ולפתח אלא רק לפתוח יישום שנבנה מראש ולשנות ולצפות בנתונים!, יש לי כמה כאלה, באנגלית, חלק מחייבים חיבור אינטרנטי וחלק ל אם יש צורך אני יעלה... (ואגב, כבר נוכחתי שאין דבר שאין באנדרואיד, רק צריך מישהו שיש לו גישה לגוגל פליי שם בין 110 מיליון אפליקציות יש הכל בכל מכל כל...)
גם אני.אני מתנצל מראש על הקפצה כזו ישנה, אבל אשמח לדעת האם מה שהצעת עדיין רלוונטי, וכן האם זה יתאים לעבודה עם db בענן.
יש דבר שקוראים לו CELLICA תבדוק באינטרנט יש מזה 3 סוגים cellica wifi ו-cellica anyver ועוד אחד , אפשרי נסיון לחודש או ל 10 ימים, זה מסתנכרן טוב מאוד ואפשר לעשות בטלפון כל מיני טופסים כדי לשנות נתונים שמסתכרן במחשב שלךגם אני.
מישהו יכול אולי לבדוק בגוגל פליי מה יש אקסס על אנדרואיד?
תודה!
לפי רפרוף על התוכנות האלו, אני רואה שהם בעצם סוג של תוכנת שליטה מרחוק, לא?יש דבר שקוראים לו CELLICA תבדוק באינטרנט יש מזה 3 סוגים cellica wifi ו-cellica anyver ועוד אחד , אפשרי נסיון לחודש או ל 10 ימים, זה מסתנכרן טוב מאוד ואפשר לעשות בטלפון כל מיני טופסים כדי לשנות נתונים שמסתכרן במחשב שלך
בהצלחה
ממש לא, אתה מריץ עליו את כל הנתונים ואתה בונה עליו טפסים כפי רצונך לערוך ולהוסיף נתונים ואחר כך מסכרנים עם המחשבלפי רפרוף על התוכנות האלו, אני רואה שהם בעצם סוג של תוכנת שליטה מרחוק, לא?
לפי רפרוף על התוכנות האלו, אני רואה שהם בעצם סוג של תוכנת שליטה מרחוק, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: